Đuro Đaković Holding sudjelovao u radu Europskog parlamenta poduzetništva

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, predstavnici hrvatskih tvrtki, među kojima su bili i predstavnici Đuro Đaković Holdinga sudjelovali su u radu trećeg po redu Europskog parlamenta poduzetništva u Bruxellu, koji je ove godine okupio više od 800 poduzetnika iz 45 europskih zemalja.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 21.10.2014


 Predstavnici 11 hrvatskih tvrtki iz različitih gospodarskih djelatnosti razgovarali su i glasovali o ključnim pitanjima poput internacionalizacije poslovanja, o vještinama, energetici i financiranju, te su na taj način pomogli u definiranju poslovnog dnevnog reda za novo zakonodavno razdoblje Europske unije. Rezultat glasanja na 19 ključnih pitanja bit će proslijeđen šefovima država i vlada na sastanku Europskoga vijeća koji će se održati u Bruxellesu 23. listopada 2014. s ciljem da kreatori europskih politika implementiraju ta poduzetnička stajališta.

Europski parlament poduzetnika najveći je događaj na razini Europske unije koji u prvi plan stavlja poduzetnike. On predstavlja jedinstvenu mogućnost razgovora poduzetništva i visoko pozicioniranih predstavnika EU institucija, ali i osigurava međusobne provjere i razmjene mišljenja o europskim politikama na svim razinama.

Ovaj događaj svake dvije godine organizira EUROCHAMBRES, Udruženje europskih komora trgovine i industrije, u suradnji s mrežom komora na nacionalnoj razini.

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza