Dubravku Galoviću novi mandat predsjednika Marsonije

Sinoć je održana izborna skupština nogometnog kluba Marsonia, na kojoj je glavna točka dnevnog reda bio izbor predsjedništva kluba.

Autor: Brodportal | Datum objave: 29.11.2021
Dubravku Galoviću novi mandat predsjednika Marsonije


 Jedini kandidat za ovu poziciju bio je trenutni predsjednik Dubravko Galović, koji je uz potporu većine skupštinara dobio još jedan mandat na čelu kluba.

Sjednici je nazočilo 18 od 20 skupštinara (uključujući jednog opunomoćenika), čime su sve odluke, donesene na sinoćnjoj sjednici, pravovaljane. Ono što je bitno napomenuti i što se u upravi Marsonije mijenja jest da će dosadašnju funkciju izvršnog predsjednika zamijeniti dva dopredsjednika. Kandidature za ta dva mjesta su u tijeku, a dopredsjednici će biti izabrani na sljedećoj skupštini, koja će se održati za 3 tjedna.

Što se tiče kandidature za predsjednika kluba, g. Galović nije imao protukandidata, jer se najavljena suprotna strana povukla uoči same skupštine.

"Svjesni smo da ste svi čuli kako se ime našeg bivšeg reprezentativca koristilo u kontekstu zainteresirane strane, no grupa koja ga je predstavljala, odlučila je za sada odustati od kandidature, kako kažu, za dobrobit Marsonije. Uprava i naši partneri ostavljaju svima vrata otvorena za priključenje ovom velikom projektu"; kažu u Marsoniji.

O čemu se radi... Predsjednik Galović već je dogovorio suradnju sa strateškim partnerima iz Njemačke. G. Knut Schulz imenovan je direktorom kluba, a uz njega su i suradnici koji, od sinoć, čine 50% skupštine. Ono što g. Schulz ističe da je njihov glavni cilj u Marsoniji jest restrukturirati i unaprijediti klub te ga podići na jednu višu razinu. Plan je stabilizirati sportski segment i posvetiti se mladim igračima i školi nogometa. Naglasio je kako tijekom zimske stanke namjeravaju promijeniti izgled momčadi, koja, kaže, mora biti kompetitivnija. Doveli su novog trenera (Ivana Kurtušića), s čijim radom su za sada zadovoljni i planiraju nastaviti korak po korak reorganizirati klub.

"Sve je bilo profesionalno, zahvaljujem se svim skupštinarima koji su došli, odazvali se, svi su bili konstruktivni, rasprave su bile na vrhunskoj razini, Marsonia okreće novu stranicu. Krećemo prema jednom profesionalizmu, od danas imamo partnere u klubu, legalizirali smo naš partnerski odnos. U trenutku gdje je tim g. Hacka spreman na određene investicije, razvoj, na sudjelovanje u Marsi, glede razvoja, i postizanjem što kvalitetnijih rezultata. Javno bih se zahvalio Gradu Slavonskom Brodu, i gradonačelniku na razvoju infrastrukture koja je bitan čimbenik uz sve ovo što će se događati u budućnosti s Marsoniom, želja nam je poboljšati organizaciju u radu, uvjete podići na višu razinu, okupiti nešto kvalitetnijih igrača, dolaze novi trendovi gdje su očekivanja dosta veća, gdje su zahtjevi veći, uistinu ćemo tražiti igrače koji će moći odgovoriti na naše zahtjeve. Nema odbacivanja bilo koga. Mislim da je velika reforma na pomolu". izjavio je nakon sjednice predsjednik kluba Dubravko Galović. 

izvor: NK Marsonia

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu