Dubravku Galoviću novi mandat

Županijski nogometni savez održao je svoju izbornu skupštinu na kojoj se birao prvi čovjek saveza. Predložen je bio samo 1 kandidat i to dosadašnji predsjednik Dubravko Galović koji je dobio novi četverogodišnji mandat na ovoj funkciji. Osim oko izbora novog predsjednika razgovaralo se o novom sustavu natjecanju kao i o sucima.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 12.02.2019
Dubravku Galoviću novi mandat
Na izbornoj Skupštini ŽNS-a pojavilo se 70 od 96 članova koji su usvojili zapisnik s prošle sjednice skupštine koja je održana 7. prosinca 2018. godine. Izvješće od radu u 2018. godini podnio je predsjednik saveza Dubravko Galović koji je čestitao svim prvacima na osvojenim 1. mjestima te se osvrnuo na sva natjecanja koja su održana sukladno svim pravilnicima. Financijsko izvješće podnio je Josip Čevizović koji je rekao da je ukupni prihod saveza 1.058.458 kuna, a da su rashodi 1. 013.726 kuna. To znači da je višak prihoda 44. 731 kuna prebačeno za ovu 2019. godinu. Tako su jednoglasno prihvaćena izvješća o radu, financijama i ono od Nadzornog odbora kojeg je podnio predsjednik Mato Kokanović. Premda se od gostiju potajno najavljivao dolazak predsjednika HNS-a Davora Šukera, njega je zamijenio Ante Vučemilović – Šimunović.

Na izbornoj skupštini istaknuto je da dvije trećine prihoda saveza dobiva od Brodsko – posavske županije koja je i za ovu godinu izdvojila dodatna sredstva. Naime, 1.800.000 kuna bit će za novi prostor u Starčevićevoj ulici u koji će se savez preseliti tijekom ove godine.

Pohvaliti se može i Grad Nova Gradiška koja također dobar dio sredstava ulaže u sport, odnosno u nogomet te oni bilježe povećanje svake godine.

Na Skupštini je istaknuto kako savez traži nove suce budući su zbog njih pojedine lige svoje utakmice igrale i subotama. Najvažniji dio skupštine bio je izbor novog predsjednika te je Dubravko Galović bio jedini predloženi kandidat koji je imao 84 potpisa predstavnika županijskih klubova. On je jednoglasno dobio novi četverogodišnji mandat na ovoj funkciji.

Izvršni odbor od sada ima 19, a ne kao prije 17 članova. Dosadašnji dopredsjednici: Damir Japundžić, Slavko Milković i Alen Haring, dobili su također novi mandat, dok su uz njih u novom Izvršnom odboru još: Dalibor Tutić, Marko Zirdum, Ivica Ćorluka, Jakov Crnogorac, Franjo Mrva, Tomislav Vlaović, Mato Markovac, Branko Cindrić, Josip Kunecki, Ivan Golub, Željko Šimić, Mirko Milić, Miroslav Čuljak, Mladen Karavidović i Krešo Zečić. Za novog predsjednika Nadzornog odbora izabran je Tomislav Tekić, dok su članovi: Vedran Gajski i Robert Kožul. Nakon završetka ove sezone slijedi nam najavljena velika reorganizacija natjecanja

Na Skupštini je usvojen prijedlog i izmjene statuta koje su usklađene sa statutom HNS-a. Došlo je do promjena u izbornoj i žalbenoj komisiji za slijedeće mandatno razdoblje.

Zadnje vijesti

"Zlatni cekin" dobio vrijedna sredstva za adaptaciju radnih prostora

Nogometaši novogradiške Sloge ostali su trećeligaši

Požar u stanu na Jelasu, gorjelo i na otvorenom prostoru u Zadubravlju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja