Druženje, izleti, pomoć nemoćnima i pravni savjeti

Lijepa tradicija brodske Podružnice Sindikata umirovljenika uz Međunarodni dan starijih

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.10.2019
Druženje, izleti, pomoć nemoćnima i pravni savjeti


 U povodu 1.listopada, Međunarodnog dan starijih, slavonskobrodska Podružnica Sindikata umirovljenika u brodskom izletištu Poloj organizirala je danas,u subotu 1.listopada, tradicionalno godišnje druženje svojih članova.

Ovom druženju se odazvalo više od 50 članova Podružnice, bilo je veselo, uz ukusnu hranu i piće koje su sami donijeli ili pripremili, prepričavane su zgode i dojmovi s brojnih zajedničkih izleta, druženja i akcija tijekom ove godine koja je skoro na izmaku. 

-Uz Međunarodni dan starijih obišli smo svoje bivše članove u njihovim domovima i Domovima umirovljenika koji više ne mogu biti s nama kao prije, a evo i ovo lijepo jesensko toplo vrijeme omogućilo je da se na Poloju i ove godine podružimo, pa i uz pjesmu poveselimo. Inače, naše su i ove godine aktivnosti bile raznovrsne i uspješno organizirane, bili smo na 8 zajedničkih izleta u Hrvatskoj i inozemstvu, te još dva ljetovanja 100 naših članova na moru(Korčula). Za svaki izlet i ljetovanje uvijek se tražilo "mjesto više", drago da se naši članovi tako dobro osjećaju. Još nam do kraja godine predstoje izleti u Harkany(Mađarska) i Daruvar ili Bizovac, završetkom godine imat ćemo prigodan domjenak za sve naše članove. Planiramo još i organizirati Sportske igre naših članova, proveli smo aktivnosti pružanja pravne pomoći našem članstvu, prikupljali potpise za referendum "67+", imali smo i programe uz Dane I.B.Mažuranić i Dan grada, po običaju krajem godine bit će predavanja za članove o pravnoj zaštiti uz pomoć Sindikata umirovljenika Hrvatske-rekla je za Brodportal Ana Dujanović, predsjednica Podružnice. Ističe da je interes za učlanjenje u Podružnicu sve veći, pa su ovih dana upisali još 40-ak novih članova. -Top nam je podstrek za rad, "vjetar u leđa", potvrda da za naše članstvo radimo baš ono što im treba, zato vjerujemo da ćemo i ovogodišnji plan i program rada uspješno realizirati-dodala je Branka Šimek, tajnica Podružnice.

Zadnje vijesti

Kakva je budućnost bosanskobrodske Rafinerij?

Grad u akademskoj godini 2019./2020. stipendira 40 studenata

Obilježava se Međunarodni dan bijelog štapa

FOTO GALERIJA

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...

U Bruxellesu otvoreno Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema