Drugi CMC200 festival - više od šest sati svirke za uživanje i pamćenje

Iza 3 sata po ponoći, dakle rano ujutro u nedjelju "žestokom" svirkom Opće opasnosti završio je program ovogodišnjeg, drugog po redu, CMC Slavonija festa u Slavonskom Brodu.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 27.08.2017
 Druga večer glazbenog vikedna pod nazivom Slavonija fest CMC200 u brodsku Tvrđavu privukla je više od 4000 vrlo raspoloženih, raspjevanih i dakako zadovoljnih Brođana doslovce svih uzrasta.

Publika je doista uživala, bilo je tu doista svih varijanti rock glazbenih žanrova, svaki bend koji je nastupio imao je u publici svoje brojne poklonike. Publika je većinu odsviranih pjesama odavno naučila i znala, pa je "spoj" pozornica-publika "radio" besprijekorno. Brođani su dakle više od šest sati uživali u nastupima Teške industrije, Aerodroma, Bang Banga, Flyera, Markiza, Fluentesa, Bona, Nole i  Zemlja gruva, zvijezde večeri sa odsviranim gotovo cjelovečernjim koncertima bili su Jura Stublić i Film te Opća opasnost

-Brođani su svojim ovakvim dolaskom i posjetom jasno pokazali da je ovo nešto što gradu Slavonskom Brodu i Slavoniji svakako treba. Iskoristio bih zato priliku zahvaliti publici ali i svim glazbenicima koji su došli na ovaj rock maraton i uveličali ovaj 2.Slavonija fest CMC200. Grad Slavonski Brod poznat je po rock maratonu iz 80-ih godina i ovo je bio način da vratimo to Brođanima, mislim da smo na dobrom putu da to postane tradicija, ja sam siguran u to i zato pozivam i glazbenike i publiku da dođu dogodine na naš rock maraton Slavonija fest CMC200 broj 3-poručio je sa festivalske pozornice rock maratona slavonskobrodski gradonačelnik Mirko Duspara.

Zadnje vijesti

Pozovi za zdravlje - izdavanje lijekova za samoizolirane i teško pokretne osobe

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima

Bilfinger Berger AG postao većinski vlasnik Đuro Đaković Montaže

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji