Dragi Obama!

Nepoznati izvor nam je poslao pismo koje je igrom slučaja završilo u njegovoj privatnoj zbirci dokumenata. Navodno pismo nikada nije stiglo na cilj, a njegov sadržaj je i suviše interesantan.

Autor: Ivana Šimac | Datum objave: 11.03.2013


 

Evo što da ti pišem u ova teška vremena. Lako je bilo prije kada su nas mediji morali slušati da bi ubrali pinku, pa smo uvijek mogli očuvati taj imidž pobornika naroda, danas se eto pojavio taj crni Internet i neki previše odvažan lik po imenu Julian Assange, i koliko vidim dobro je usosio tvoju diplomaciju objavljujući prije nekoga vremena one pikanterije na WikiLeaksu. Čuj, nemoj se toliko bedirati, ako ti išta pomaže, znao je narod da ste vi lažljivi prevrtljivci koji težite imperijalizaciji, samo eto šokira te kada vidiš to crno na bijelom.

Bojim se kako bi Merkelica mogla podnijeti to što sada javnost zna da nosi botox u neseseru, morat ću ju kontaktirati da vidim kako se drži. Mislim je da smo joj svi  govorili da je bolje dostojanstveno ostarjeti, ali ne možeš ti tu njemačku tvrdoglavu glavu uvjeriti da joj ne trebaju tri doze oko očiju dnevno. Čujem da je šokirana kako si tako nešto mogao dozvoliti, ali razuvjerit ću je ja činjenicom da nisi mogao znati što se skriva ispod natpisa Lady Gaga na dotičnom CD-u. Stvarno su te preveslali.    

Jutros me zvao i Sarkozy, probudio me u sedam, uvijek mi je išao na živce s tim svojim ranim pozivima. Carla je otišla na plac, pa je uhvatio vremena da se istračamo. Bit ću iskrena, ljut je što ste ga nazvali slabićem i usporedili ga s njegovim najdražim likom carem iz „Carevog novog ruha“. Slažem se s njim da nije uredu što si odao u svojim krugovima da mu Carla svaku večer  prije spavanja mora čitati tu priču. Znaš njega, prgavi mali Francuz koji voli da je uvijek po njegovom, ali opet Obi, pa oni su vam poklonili Kip Slobode, kako si ga mogao tako isprdati?! Usput, znaš kakva je Carlica, već vidim da bi ga mogla napucati zbog Putina, njega ste ipak usporedili s Batmanom. Ma kažem ti sav je jadan snužden i ne izlazi iz kreveta.

Popodne ću skoknuti i do Rima, moram na kavu sa Silviom. Nije se još otrijeznio od nedjelje, uz njega su njegovi najdraži, Noemi Letizija(18), Roberta(18), Angela Sozio(21), Camilla Ferranti(20)…Uglavnom, stvarno mi nije jasno da si tako osramotio čovjeka kod kojega smo znali zapiti po tjedan dana, radio je najbolje partyje, čak je I tebi namjestio ovu tvoju Michelle, da je nije doveo iz Afrike kao tvoju potencijalnu udavaču, vjerojatno bi izgubio izbore jer se do dana današnjeg ti nikada ne bi skrasio…hehehe, kada se samo sjetim žurki kod Berlusconija, tada si još i cijenio nas prijatelje, a sada ti mogu reći da si se malo osilio.

Ali ajde mi smo svi svoji, još i ove u Europi mogu malo smiriti, ali što si se nakačio na Kim Jong-ila. S njim samo problemi. Otkada su ga roditelji kao dijete uhvatili da se igra s barbikama, znaš da je otišao sa živcima. Šta misliš zašto ga petkom nismo zvali na poker, čovjek je lud, a ti se našao za*ebavati s njim. Čujem da ne spava, ne jede, samo mašta da ti se osveti, još spomeneš da je imao fizičku i psihološku traumu, a to nam je rekao u povjerenju kada smo ga prvi puta napušili, baš kod Berlusconija na ljetovanju ‘95. Od huje je poslao par raketa na Južnu Koreju,  ljudi izginuše zbog tvoje zajebancije, e moj Obi, daj se malo skuliraj.

Nego reci ti meni jel Hillary opet izbjegava terapiju?! Znaš koliko to ozbiljno može biti, provjeri da li nosi onu svoju torbu s lijekovima, ako j enema u blizini moglo bi zagustiti. Vidiš da se žena igra špijuna, koliko čujem od ovih u UN-u, tražila je detaljna izvješća o svima. Kažem ti ja, to mi sve vuče na to da više ne koristi Prozac.

Ništa Obi, eto ja ti javljam kako stvari stoje s ove strane bare. Sada je malo ludo, nesigurno, ali proći će to i svi ćemo se opet zajedno smijati ovoj neukoj masi poslušnih civila. Pomoći ću ti koliko mogu, ipak ja ovisim o tvojoj naklonosti pa ću iskoristiti ovu priliku da ti se malo ulizujem, a ti vidi što ćeš s mojih 2053 “tajna dokumenta”, ako hoćeš pošalji ih ili ih jednostavno spali.

Sretan Uskrs tebi i tvojima,

Hrvatska Vlada!

Pratite BrodPortal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

77 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata, 1 osoba preminula

Sastanak u županiji s Hrvatskim vodama o obrani od poplava, navodnjavanju, aglomeraciji i budućim projektima

Osigurana dodatna sredstva za sufinanciranje europskih projekata

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja