Dora Bašić osvojila je zlato na Prvenstvu Hrvatske

Nakon duge stanke od 19 mjeseci zbog dobro nam svima poznatih epidemioloških mjera, uputa i preporuka radi pandemije COVID-19, u mjesecu rujnu su krenula natjecanja u boćanju za osobe s invaliditetom. Boćarski klub „Dan” za osobe s invaliditetom je to vrijeme iskoristio kako bi tre

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.11.2021
Dora Bašić osvojila je zlato na Prvenstvu Hrvatske


 Od 18. - 19.09.2021. godine u Zagrebu na prvom prvenstvenom turniru prvenstva Hrvatske. Sudjelovale su Dora Bašić u BC1 kategoriji i Danijela Uljatovski u BC4 kategoriji. Dora Bašić osvojila je zlato.

Od 16. – 17.10.2021. godine u Zagrebu je održan drugi prvenstveni turnir prvenstva Hrvatske. Sudjelovali su Darko Francišković u BC1 kategoriji, Dora Bašić u BC1 kategoriji i Danijela Uljatovski u BC4 kategoriji. Darko Francišković osvojio je broncu, Danijela Uljatovski osvojila je srebro i Dora Bašić osvojila je srebro.

Od 13. – 14.11.2021. godine u Požegi je održan treći prvenstveni turniru prvenstva Hrvatske. Sudjelovali su Darko Francišković u BC1 kategoriji, Dora Bašić u BC1 kategoriji i Danijela Uljatovski u BC4 kategoriji. Darko Francišković osvojio je broncu i Dora Bašić osvojila je zlato.

U ukupnom poretku na kraju sezone i na kraju svih prvenstava u ovoj godini naši igrači su završili na vrlo visokim pozicijama Darko Francišković osvojio na četvrtom mjestu, Danijela Uljatovski osvojila na četvrtom mjestu i Dora Bašić osvojila na prvom mjestu.

Jedan smo od najuspješnijih klubova u Hrvatskoj. Nadamo se da će sljedeće godine sezona u boćanju za osobe s invaliditetom krenuti ranije te će se moći održati više natjecanja. Naš klub nastavlja sa treninzima i pripremama. Zahvaljujemo sportskom savezu invalida grada i županije, osobnim asistentima i volonterima.

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu