Domagoj Dević - Rasta svojim se 'Kvrckom' otisnuo u Afriku

Nakon što je prošle godine svojim motociklom proputovao istok Europe, mladi slavonskobrodski bajker i avanturist Domagoj Dević poznaitji kao Rasta ovoga ljeta odlučio je svoju novu avanturu usmjeriti južnije, točnije na afrički kontinent. Končačno odredište - Maroko i Sahara!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 30.08.2019
U 18 dana, Rasta će motorom proći 5000 kilometara kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i trajektom preko mora do Maroka. U društvu će mu biti njegovi prijatelji iz Mostara, Josip i Jan, s kojima je i prošle godine na motorima prošao deset istočnoeuropskih zemalja

No, putovanje mu, kaže Domagoj, nije jedini cilj. Želi upoznati marokansku kulturu i tradiciju. Najveći će mu izazov, ističe, biti saharski pijesak i sunce.  Povratak je planirao za 15. rujna u večernjim satima, neposredno pred premijeru njegovod putpopisnog dokumentarca 'Idemo na istok bez Gorana Milića', kojega je snimio tijekom prošlogodišnjeg putovanja po istoku Europe. 
 
Stoga svakako nemojte propustiti premijeru, 15. rujna od 19 sati Centru mladih u Slavonskom Brodu. Više informacija pogledajte na linku FB eventa: https://www.facebook.com/events/493899104705396/

A, što sve možemo poželjeti ovom mladom avanturisti, nego da mu putovanje u Maroko i povratak u Domovinu prođe sigurno i nezaboravno te da se vrati s još iskustva i materijala za još jedan zanimljiv film.

 
 

Zadnje vijesti

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

Košarkaši Slavonskog Broda 1946 vratili se treninzima

Nastavlja se obnova zaštićenih spomenika kulture no u smanjenom iznosu

VIJESTI

Priopćenje za javnost

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline