Domaći poraz rukometaša Broda od Slatine

U prvih 5. kola novog prvenstva Druge lige - istok rukometaši Broda igrali su protiv 3 prvoplasirane ekipe na ljestvici.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.11.2018


 Stoga je omjer od dvije pobjede i 3 poraza i realan premda su se domaći porazi od Županje i Slatine mogli izbjeći. Sada kad su iza njih najteži protivnici igrači trenera Saše Sertića u narednim utakmicama mogu se nadati boljim igrama kao i rezultatima.

Nisu protiv dobre Slatine rukometaši Broda u 5. kolu Druge lige – istok odigrali dobru utakmicu. Izostao je Dorian Petrović kao i realizacija u napadu, dok su Slatinjani sve to znali iskoristiti. Imali su gosti na golu odličnog Lovru Frajhauta kao i 2 igrača za koja domaći nisu imali rješenja. Rukometaši Slatine su vrlo mlada momčad koja se nalazi na 2. mjestu iza vodeće Požege, dok su oni u ovoj utakmici bili domaćini zbog radova u njihovoj dvorani. Na kraju su došli do pobjede s 26:20.

Samo na početku utakmice rukometaši Broda imali su jedino vodstvo s 2:1, dok su u prvih 30. minuta Slatinjani bili u stalnoj prednost koja je najviše iznosila 5 golova, da bi se sa 14:11 otišlo na poluvrijeme. U nastavku su Brođani držali zaostatak od 4 do 5 golova, da bi u 52. minuti Slatina otišla na velikih 23:14. Međutim, do kraja su rukometaši Broda uspjeli malo ublažiti poraz na konačnih 26:20. U pobjedničkoj ekipi je Filip Mataija postigao 9, a Ivan Repić 7 golova.

Kod rukometaša Broda je 9 golova postigao Josip Sarić, dok su ostali bili ispod svog prosjeka. Izdvojimo da je pred kraj susreta trenera Saša Sertić na gol postavio mladog Ivana Rakića koji je imao nekoliko dobrih obrana s kojima je spriječio da poraz rukometaša Broda od Slatine bude još i veći.

Već sutra rukometaši Broda na domaćem terenu od 20 sati igraju Kup utakmicu protiv Valpovka iz Valpova. Ove dvije ekipe sastale su se u dvorani Brod prošli vikend i tada je pobjeda s 21:19 pripala Brođanima.

Zadnje vijesti

“Ni ove godine ne dvoji, za brodsko rodilište izdvoji!”

Uspješan niz nogometaša Oriolika i dalje traje

Prošli tjedan 26 prometnih nesreća, poginule dvije osobe

FOTO GALERIJA

Srce za Vukovar, da se ne zaboravi!

Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika