Dobri rezultati mladih brodskih tenisača

Aktivnosti u Tenis klubu Brod ovog ljeta bile su vezane za mlađe dobre kategorije do 10, 12 i 14 godina.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 24.08.2020


 Svi oni imali su nastupe na nekoliko turnira na kojima su zabilježili jako dobre rezultate prije svih: Ivona Riđan i Ema Halajko te braća Mirko i Dominik Škrinjar. U klubu s njihovim nedavnim uspjesima mogu biti vrlo zadovoljni i ponosni.

Ivona Riđan je u svom godištu do 14 godina među najboljima, ako ne i najbolja igračica na regiji Slavonije i Baranje. Svoju kvalitetu potvrdila je nedavno u Požegi u kojoj je osvojila prva mjesta u singlu i u parovima, dok je u Vinkovcima bila druga pojedinačno i najbolja u paru. Godinu dana mlađi od Ivone Riđan je Mirko Škrinjar koji je na regionalnom prvenstvu Slavonije i Baranje do 14 u Vinkovcima godina osvojio baš kao i Ivona 2. mjesto.

Gledajući rezultate najuspješnija u klubu od mlađih uzrasta je Ema Halajko koja je osvojila 4 turnira do 10. godina i to 2 u Osijeku te po 1 u Požegi i Đakovu. Jednako uspješan u istoj kategoriji je i Dominik Škrinjar koji je pobijedio na Otvorenim prvenstvima u Požegi i Đakovu.

U rujnu mlađe članove kluba u Vinkovcima očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske u svojim dobnim kategorijama, dok bi se 12 i 13. rujna na terenima Tenis kluba Brod trebao održati Memorijalni turnir "Karlo Plazanić" za uzrast dječaka i djevojčica do 14. godina. 

Zadnje vijesti

59 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji, jedna osoba preminula

Započeli radovi na izgradnji parkirališta u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

Prvi domaći poraz rukometašica Brod

FOTO GALERIJA

Započeli radovi na izgradnji parkirališta u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

Nakon dvjesto dana izolacije - pjesma i molitva u dvorištu Doma za starije

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu kampanja “Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi