Djevojke 2004. pobijedile na međunarodnom turniru u Zenici

U sklopu priprema za nastavak natjecanja u Hrvatskoj rukometnoj ligi istok djevojke iz ŽRK Brod su nastupile na 9. međunarodnom rukometnom turniru u Zenici.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 15.01.2019
Djevojke 2004. pobijedile na međunarodnom turniru u Zenici


 Na turniru je nastupilo oko 700 dječaka i djevojčica. Djevojke iz ŽRK Brod zasluženo su osvojile prvo mjesto u kategoriji 2004 godište i mlađe pobijedivši u polufinalu ekipu ŽRK Hadžići rezultatom 23:14 dok su u finalu bile bolje od djevojaka iz Metlike (Slovenija) pobijedivši ih 24:17.

Nagradu za najbolju golmanicu dobila je Gabrijela Bajan iz ŽRK Brod.

Trener Darko Celner može biti zadovoljan sa igrom i rezultatima na turnir jer su sve pobjede izborene vrlo uvjerljivo. U svim utakmicama djevojke su razliku pravile čvrstom igrom u obrani te brzim kontrama, što je i obilježje igre ovih djevojaka. 

Nastavak je ovo dobrih igara jedne talentirane generacije rukometašica koje već nekoliko godina dominiraju u svim natjecanjima u Slavoniji i Baranji, ali i uspješno nastupaju u državnoj ligi te će se i ove godine boriti za ulazak u završnicu. 

Sastav koji je izborio pobjedu na turniru: Gabrijela Bajan, Ema Vidmar, Ana Vrdoljak, Lucija Čondić, Nina Pifar, Rea Kruljac, Ina Sudar, Lara Marjanović, Rea Bašić, Tadijana Zorić te Katja Prce. Trener je Darko Celner.

ŽRK Brod ujedno poziva dječake i djevojčice od 7-14 godina koji vole rukomet da se uključe u rad kluba i Škole rukometa. Upisi se vrše  ponedjeljkom i četvrtkom od 17:30 u Dvorani Brod ili na telefon 098/375-655

Zadnje vijesti

Jesenska polusezona NK Sloga donijela samo četiri boda

Njemačke doge - velike, puno jedu, teško ih dresirati, ali vrlo lako voljeti

Održan Božićni susret Udruge roditelja poginulih branitelja

FOTO GALERIJA

Održan prvi ronilački tečaj za hitna spašavanja u Slavonskom Brodu

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno