Dječjoj mašti cijeli je svijet, čarobnih riječi let

'Dječjoj mašti cijeli je svijet, čarobnih riječi let', slogan je udruge Čarobna pričaonica Slavonski Brod koji je zasigurno opravdao postojanje svojih riječi predivnom božićnom pričom, udomljujući se glasom, radošću i poukom u brojna dječja srca.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 16.12.2013


U suradnji sa studenticom Diplomskog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Gabrijelom Rakitić iz Sikirevaca te ravnateljem Osnovne škole Sikirevci Josipom Dorićem, u nedjelju navečer od 17,00 do 18,30 sati u Osnovnoj školi Sikirevci u istoimenom općinskom središtu upriličena je gostujuća Čarobna pričaonica. Udruga Čarobna pričaonica Slavonski Brod djelujući kontinuirano od  mjeseca srpnja ove godine tematski je organizirana aktivnost za djecu uzrasta od tri do sedam godina, priča, bajka i(li) basna temelj je i vodilja cjelokupnog rada i druženja.

Želeći svoje bogato iskustvo proširiti i prenijeti djeci diljem brodsko-posavske županije pouku pisane riječi, više nego dobrodošao je poziv te suradnja za gostovanjem u Sikirevcima. Ružica Bobovečki, dipl. knjižničarka, predsjednica udruge, djelatnica i voditeljica Male pričaonice Dječjeg odjela Gradske knjižnice u Slavonskom Brodu, svojom je bogatom kostimografijom Teta Šume, zajedno s ostalima, jednako vrijednim članovima udruge Čarobna pričaonica i osobito lijepom božićnom pričom, unijela u srca djece toliko potrebnu radost i toplinu u ove predblagdanske dane. Nakon prikaza božićne priče sva su djeca zajedno s Teta Šumom zaplesala u velikom kolu.

Zadnje vijesti

Brođani rade kućicu za obitelj iz Nebojana

43 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, jedna preminula osoba od covid-19

Završena opsežna obnova još jednog dijela novogradiške bolnice

FOTO GALERIJA

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina

Napreduju radovi na uređenju Kuće Brlić

Dodijeljena županijska priznanja i nagrade za 2020. godinu