Dječjoj mašti cijeli je svijet, čarobnih riječi let

'Dječjoj mašti cijeli je svijet, čarobnih riječi let', slogan je udruge Čarobna pričaonica Slavonski Brod koji je zasigurno opravdao postojanje svojih riječi predivnom božićnom pričom, udomljujući se glasom, radošću i poukom u brojna dječja srca.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 16.12.2013
U suradnji sa studenticom Diplomskog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Gabrijelom Rakitić iz Sikirevaca te ravnateljem Osnovne škole Sikirevci Josipom Dorićem, u nedjelju navečer od 17,00 do 18,30 sati u Osnovnoj školi Sikirevci u istoimenom općinskom središtu upriličena je gostujuća Čarobna pričaonica. Udruga Čarobna pričaonica Slavonski Brod djelujući kontinuirano od  mjeseca srpnja ove godine tematski je organizirana aktivnost za djecu uzrasta od tri do sedam godina, priča, bajka i(li) basna temelj je i vodilja cjelokupnog rada i druženja.

Želeći svoje bogato iskustvo proširiti i prenijeti djeci diljem brodsko-posavske županije pouku pisane riječi, više nego dobrodošao je poziv te suradnja za gostovanjem u Sikirevcima. Ružica Bobovečki, dipl. knjižničarka, predsjednica udruge, djelatnica i voditeljica Male pričaonice Dječjeg odjela Gradske knjižnice u Slavonskom Brodu, svojom je bogatom kostimografijom Teta Šume, zajedno s ostalima, jednako vrijednim članovima udruge Čarobna pričaonica i osobito lijepom božićnom pričom, unijela u srca djece toliko potrebnu radost i toplinu u ove predblagdanske dane. Nakon prikaza božićne priče sva su djeca zajedno s Teta Šumom zaplesala u velikom kolu.

Zadnje vijesti

Vozio unatoč izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja motornim vozilom

U Štamparevoj teško ozlijeđen 86-godišnji biciklist

Direktor brodske tvrtke skupo platio kupovinu zaštitnih maski koje nije dobio

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline