Discovery ronjenje privuklo četrdesetak Brođana i gostiju iz Požege

U organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti Marsonia Slavonski Brod u mjesecu ožujku organizirana su dva Discovery tečaja ronjenja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.03.2018
Discovery ronjenje privuklo četrdesetak Brođana i gostiju iz Požege


 Tečajevi su organizirani kako bi građani Slavonskog Broda dobili uvid o čemu ronjenje kao takvo može dati, jedinstven ugođaj, odnosno da se okušaju u ronjenju i dožive sve čari ronjenja.

Susjedima iz Požeško-slavonske županije, odnosno stanovnicima grada Požege uz suradnju s kolegama iz RK Požega koji su se pridružile u organizaciji samog Discoverya, također su pružili zadovoljstvo da se pridruže u ronjenju, a sa sobom su doveli desetak osoba da zarone na bazenima. Kroz dva termina uz budni nadzor instruktora i voditelja ronjenjazaronilo je preko 40 osoba, koji će jedan dio započeti svoje prave korake u ronjenju već 6. travnja u prostorijama KPA Marsonie u Slavonskom Brodu, kada započinje tečaj za ronioca R1.

"Zahvaljujemo se gradskim bazenima, te Gradu Slavonskom Brodu da su prepoznali važnost našeg rada i u ovom sportu. Zahvaljujemo našim instruktorima, voditeljima ronjenja i članovima koji su svojim slobodnim vremenom dali svoj doprinos na promoviranju ronilačkog sporta i našeg kluba kako u našem gradu tako u našoj Slavoniji i šire", kažu u klubu.

Svi koji su zainteresirani za polaganje tečaja za ronioca mogu se javiti do 06.04.2018. godine preko maila kpamarsonia@gmail.com ili preko Facebook stranice KPA Marsonia, ili doći u navedenog dana u 19,00 sati u naše klupske prostorije (Frana Supila 2, ulaz iz Ulice Ivana Meštrovića) i bez obaveze odslušati prvo predavanje o ronjenju.

Zadnje vijesti

Brodski pjesnici, učenici osnovnih škola i sugrađani prisjetili se Slavice Brinzej

Sutra Sajam obrtničkih zanimanja u dvorani „Vijuš“

Filipu, Petri i Loreni postolja na državnom krosu

VIJESTI

U tjednu "svijeta bajki"

Brodski pjesnici, učenici osnovnih škola i sugrađani prisjetili se Slavice Brinzej

FOTO GALERIJA

Mladi vaterpolisti u Korčuli

Slavonski Brod svečano zaplovio u svijet bajki Ivane Brlić-Mažuranić

Jedna osoba ozlijeđena u sudaru automobila i motora u Gupčevoj

Na natjecanju Lash Challenge Croatia najbolji u ugradnji trepavica

Brodski ronioci 'otkrili' Maltu, ronjenje u sredozemnom moru ih zadivilo