Discovery ronjenje privuklo četrdesetak Brođana i gostiju iz Požege

U organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti Marsonia Slavonski Brod u mjesecu ožujku organizirana su dva Discovery tečaja ronjenja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.03.2018
Discovery ronjenje privuklo četrdesetak Brođana i gostiju iz Požege


 Tečajevi su organizirani kako bi građani Slavonskog Broda dobili uvid o čemu ronjenje kao takvo može dati, jedinstven ugođaj, odnosno da se okušaju u ronjenju i dožive sve čari ronjenja.

Susjedima iz Požeško-slavonske županije, odnosno stanovnicima grada Požege uz suradnju s kolegama iz RK Požega koji su se pridružile u organizaciji samog Discoverya, također su pružili zadovoljstvo da se pridruže u ronjenju, a sa sobom su doveli desetak osoba da zarone na bazenima. Kroz dva termina uz budni nadzor instruktora i voditelja ronjenjazaronilo je preko 40 osoba, koji će jedan dio započeti svoje prave korake u ronjenju već 6. travnja u prostorijama KPA Marsonie u Slavonskom Brodu, kada započinje tečaj za ronioca R1.

"Zahvaljujemo se gradskim bazenima, te Gradu Slavonskom Brodu da su prepoznali važnost našeg rada i u ovom sportu. Zahvaljujemo našim instruktorima, voditeljima ronjenja i članovima koji su svojim slobodnim vremenom dali svoj doprinos na promoviranju ronilačkog sporta i našeg kluba kako u našem gradu tako u našoj Slavoniji i šire", kažu u klubu.

Svi koji su zainteresirani za polaganje tečaja za ronioca mogu se javiti do 06.04.2018. godine preko maila kpamarsonia@gmail.com ili preko Facebook stranice KPA Marsonia, ili doći u navedenog dana u 19,00 sati u naše klupske prostorije (Frana Supila 2, ulaz iz Ulice Ivana Meštrovića) i bez obaveze odslušati prvo predavanje o ronjenju.

Zadnje vijesti

Jutra na, zimskih, 7 stupnjeva, moguć i snijeg, a sve u rujnu(!)

VIDEO Peteročlana obitelj Lasić u Zagrebačkoj ulici jedina nema kolni ulaz

Dva međunarodna nastupa sportaša Marsonije za kraj sezone

NAJČITANIJE DANAS

Matija i Dejan zadovoljni premijernim nastupom

VIDEO Brođani uspješni na Svjetskom natjecanju u Parizu

FOTO GALERIJA

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"

UZGŠO Sport bar - pobjednik Klepetana 2018.