David Aračić nastavio svoj pobjednički niz

Jučer je na jezeru Jarun održano 2. kolo kupa Republike Hrvatske i iako su uvjeti za održavanje utrka bili izuzetno loši, ponajviše zbog lopoča koji su ometali sportaše, naši sportaši su osvojili 6 zlatnih, 4 srebrne i 4 brončane medalje!

Autor: bportal | Datum objave: 19.06.2016


David Aračić je nastavio svoj pobjednički niz i tako još jednom potvrdio kako je trenutno najuspješniji kadet u Hrvatskoj, naime David je slavio u utrci kajaka jednosjeda na 1000m, a isto je ponovio i u dvosjedu sa partnerom Mihaelom Galetovićem.

Leona Pavlešin koja je najugodnije iznenađenje ove sezone slavila je u utrci jednosjeda na 1000m za kadetkinje čime je učvrstila prvo mjesto u poretku kajakašica kadetkinja sa 20 bodova (4 više od drugoplasirane).

Sara Čubrilo je slavila u utrkama kajaka jednosjeda na 1000m te na sprint utrci 200m te tako postala najozbiljniji kandidat za osvajanje kupa RH. Na obje utrke ima maksimalni broj bodova - 20.

Zlatni su bili i kajakaši mlađi juniori Alen Nezić i Alen Durak koji su slavili u utrci kajaka dvosjeda na 200m.

Medalje su još osvojili: Nataly Pavlešin, Antonela Orkić, Ivona Čubrilo, Luka Lipovac, Barbara Galetović, a nastupili su još: Antonio Pavlešin, Mihael Šokić, Gabriel Jelinić, Marin Jelinić, Noa Jukić.

Slijedi kup Runovića (pored Imotskog).

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu