Danju najviše +10, noću mrazevi, a u studenom prvi snijeg

Ujutro "friško" s mrazom, danju pad temperature i najviše do +10 stupnjeva, to je ono što nam slijedi za koji dan. U dane oko 10-og listopada bit će i kiše, hladnijih sjevernih, sjeverozapadnih i zapadnih vjetrova, stižu i vozačima ne baš omiljene jutarnje magle.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 05.10.2017
Danju najviše +10, noću mrazevi, a u studenom prvi snijeg


Sveukupno, stigla nam je ona prava jesen, danju se još možemo koliko toliko poradovati suncu, ali i ono nekako prebrzo zađe, a jutrima kasnije izlazi.

-Da, vidljive su naznake da je jesen stigla. Zasad malo zavarava to što je danju 20-ak stupnjeva ali i to će se sljedećih dana prilično promijeniti. Slijedi pad dnevne temperature, danju do najviše 10 iznad ništice, jutra će sve učestalije obilježiti mrazevi. Snijega u našim nizinskim krajevima neće još biti, tek tamo u drugoj polovici studenog. Do tada, tamo od 20-og listopada do druge polovice studenog bit će podosta kiše, nerijetko praćeno grmljavinskim nepogodama. Osjećaj hladnoće pojačat će sve češći sjeveroistočni, sjeverni i sjeverozapadni vjetrovi, magle će "krenuti" od polovice listopada i "pratit" će nas u studenom, prosincu, prvi sniježne pahulje moguće su u trećoj dekadi studenog- rekao je za BrodPortal mr. Stevan Braco Knežević, meteorolog amater iz Trnjana kod Slavonskog Broda.

Zadnje vijesti

DJ Pacco dolazi u Slavonski Brod

Ovoga petka održava se dobrotvorna priredba Božićna zvijezda

Lovački savez donirao računalo i projektor školi u selu Ravan

FOTO GALERIJA

Tri medalje za Boćarski klub „Dan“ za osobe s invaliditetom

Vrhunac slavlja 60. obljetnice svetišta Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Potpisani Sporazumi o suradnji na razvoju širokopojasnog interneta

Pater Arek Krasicki: Mladi, ohrabrite se i otvorite srca za ljubav

Borna Čengić i Borna Mađarević uspješni na Prvenstvu Hrvatske