Danju najviše +10, noću mrazevi, a u studenom prvi snijeg

Ujutro "friško" s mrazom, danju pad temperature i najviše do +10 stupnjeva, to je ono što nam slijedi za koji dan. U dane oko 10-og listopada bit će i kiše, hladnijih sjevernih, sjeverozapadnih i zapadnih vjetrova, stižu i vozačima ne baš omiljene jutarnje magle.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 05.10.2017
Danju najviše +10, noću mrazevi, a u studenom prvi snijeg


Sveukupno, stigla nam je ona prava jesen, danju se još možemo koliko toliko poradovati suncu, ali i ono nekako prebrzo zađe, a jutrima kasnije izlazi.

-Da, vidljive su naznake da je jesen stigla. Zasad malo zavarava to što je danju 20-ak stupnjeva ali i to će se sljedećih dana prilično promijeniti. Slijedi pad dnevne temperature, danju do najviše 10 iznad ništice, jutra će sve učestalije obilježiti mrazevi. Snijega u našim nizinskim krajevima neće još biti, tek tamo u drugoj polovici studenog. Do tada, tamo od 20-og listopada do druge polovice studenog bit će podosta kiše, nerijetko praćeno grmljavinskim nepogodama. Osjećaj hladnoće pojačat će sve češći sjeveroistočni, sjeverni i sjeverozapadni vjetrovi, magle će "krenuti" od polovice listopada i "pratit" će nas u studenom, prosincu, prvi sniježne pahulje moguće su u trećoj dekadi studenog- rekao je za BrodPortal mr. Stevan Braco Knežević, meteorolog amater iz Trnjana kod Slavonskog Broda.

Zadnje vijesti

U Selni rođen novinar i publicist Ilija Maoduš

U pucnjavi u Slavonskoj ulici ozlijeđena jedna osoba

Prijavi se i postani nogometni sudac

FOTO GALERIJA

Osmomjesečni Leon jedini u Hrvatskoj boluje od TAR sindroma; spasonosna skupa operacija čeka ga u Americi!

Postavljen transparent zahvale Mariju Mandžukiću na vrhu najviše zgrade u Slavonskom Brodu!

Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka

Uspješan sportski vikend za kajakaše i kanuiste Marsonije

Svečano blagoslovljeno novo sjedište i pastoralni centar Župe blaženog Alojzja Stepinca