Danju najviše +10, noću mrazevi, a u studenom prvi snijeg

Ujutro "friško" s mrazom, danju pad temperature i najviše do +10 stupnjeva, to je ono što nam slijedi za koji dan. U dane oko 10-og listopada bit će i kiše, hladnijih sjevernih, sjeverozapadnih i zapadnih vjetrova, stižu i vozačima ne baš omiljene jutarnje magle.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 05.10.2017
Danju najviše +10, noću mrazevi, a u studenom prvi snijeg


Sveukupno, stigla nam je ona prava jesen, danju se još možemo koliko toliko poradovati suncu, ali i ono nekako prebrzo zađe, a jutrima kasnije izlazi.

-Da, vidljive su naznake da je jesen stigla. Zasad malo zavarava to što je danju 20-ak stupnjeva ali i to će se sljedećih dana prilično promijeniti. Slijedi pad dnevne temperature, danju do najviše 10 iznad ništice, jutra će sve učestalije obilježiti mrazevi. Snijega u našim nizinskim krajevima neće još biti, tek tamo u drugoj polovici studenog. Do tada, tamo od 20-og listopada do druge polovice studenog bit će podosta kiše, nerijetko praćeno grmljavinskim nepogodama. Osjećaj hladnoće pojačat će sve češći sjeveroistočni, sjeverni i sjeverozapadni vjetrovi, magle će "krenuti" od polovice listopada i "pratit" će nas u studenom, prosincu, prvi sniježne pahulje moguće su u trećoj dekadi studenog- rekao je za BrodPortal mr. Stevan Braco Knežević, meteorolog amater iz Trnjana kod Slavonskog Broda.

Zadnje vijesti

Igrač Marsonije, Bruno Boban, preminuo na terenu

Nestao Milan (Mićo) Maričić

VIDEO Međunarodno natjecanje učenika iz matematike

NAJČITANIJE DANAS

Pjevačica i omiljena TV voditeljica

Minea do savršenih obrva u salonu Brođanke Ksenije Karabegović

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko

Otvorena izložba akademskog slikara Željka Subića „Life`s good“