Danas se igraju utakmice 2. Županijske nogometne lige

Nakon utakmica 1. kola Druge ŽNL – centar očito je da bi ovogodišnje prvenstvo moglo biti vrlo zanimljivo i izjednačeno.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 25.08.2019
Jedini od svih klubova do vrlo visoke pobjede došao je Amater koji je s 9:1 nadigrao Zdenac iz Brodskih Zdenaca. Tako je momčad s Jelasa najavila ambiciju plasmana na sami vrh i povratak u Prvu ŽNL. U 2. kolu Amater će na gostovanje u Ruščicu kod Posavca koji također svoje utakmice igra pod rasvjetom, dok su oni u 1. kolu na gostovanju u Tomici odigrali bez pobjednika 2:2.ž

Novi klub u Drugoj ŽNL – centar je Graničar iz Brodskog Varoša koji je u 1. kolu prošao teško gostovanje u Podcrkavlju u kojem je izvukao bod. Njega žele potvrditi u domaćoj utakmici 2. kola koju sutra od 17,30 na svom igralištu igraju protiv Svjetlosti iz Lužana. Domaćin je najavio ambiciju u gornji dio prvenstvene ljestvice što želi i momčad iz Lužana koja je u 1. kolu na svom igralištu odigrala 1:1 s Podvinjem. Stoga će se Svjetlost u Brodskom Varošu tražiti dobar rezultat, ali će puno toga ovisiti o domaćem Graničaru.

Bez obzira što je Zdenac iz Brodskih Zdenaca u 1. kolu teško s 9:1 stradao na Jelasu od Amatera njih danas od 17,30 očekuje Općinski derbi u kojem će na svom igralištu ugostiti Podcrkavlje. Rezultat na Jelasu možda nije realan te će sutra gledatelji u Brodskim Zdencima svakako vidjeti dobru utakmicu između najbližih susjeda iz iste općine. Osim toga čak 4 igrača iz Brodskih Zdenaca igraju za Podrcrkavlje, a među njima je i možda ponajbolji igrač cijele lige Matej Plivelić.

U preostalim utakmicama 2. kola Druge ŽNL – centar danas se od 17,30 još sastaju: Podvinje – Slavonac (Brodski Stupnik) i MV Croatia – Tomica, dok su danas igrali Slavonac (Slavonski Kobaš) – Šokadija (Šumeće).

Zadnje vijesti

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

Košarkaši Slavonskog Broda 1946 vratili se treninzima

Nastavlja se obnova zaštićenih spomenika kulture no u smanjenom iznosu

VIJESTI

Priopćenje za javnost

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline