Croatia, Welcome to EU - Goodbye Independence! Udba nam je sudba!

Posljednji Dan državnosti proveo sam u odmoru, što je rijetkost s obzirom na prilično zgusnut raspored ovih mjeseci. Zašto posljednji? Iz razloga jer se od nedjelje prepuštamo federativnoj (a možda i saveznoj, ili čak i republici) EUniji.

Autor: Ratko Martinović | Datum objave: 26.06.2013


Perković - strah i trepet svih stranaka

Baš kako je danas Vlada RH, samoopravdavajući se, rekla da EU nije prijetnja suverenosti država jer je 'samo neoliberalni instrument krupnog kapitala' tako i ja imam opravdanu sumnju prema pravoj naravi tog kolopleta država sa središtem u 'kuli Babilonskoj', odnosno njegovoj vjernoj replici u Bruxellesu. Zanimljivo je da smo poput loših sluga na koljenima ispunjavali sve što je vladajuća režimska struktura EU (poput Maoista Barrosa koji danas prodaje demokraciju) željela - sve do sada!

Slučaj Perković razotkrio je lice i naličje osoba koje drmaju hrvatskom politikom i obavještajnim sektorima posljednjih dvadesetak godina. Mučki masakri nad istinskim domoljubima i disidentima nikada nisu plaćeni na odgovarajući način, a danas smo vidjeli i koliko agresivno Udba upravlja strukturama današnje države. Očajničko koprcanje Milanovića i Josipovića (kojemu je btw sin čelnika Udbe savjetnik za sigurnost?!) koji poput riba na suhom uzbuđeno trzaju na svaki spomen nacionalizma, te petokrake smatraju simbolima ljubavi - ovaj puta su došli do 'ničije zemlje'.

Abolicija Udbaša

Komunistički zločini, naročito oni političke prirode, kod nas su tako ostali nekažnjeni, a političarima iz bivšeg režima nije zabranjeno baviti se politikom - dalekosežne posljedice takvih postupanja vidimo danas. Naravno, nije Perković jedini - bilo bi zanimljivo kada bi Hrvatska poput Istočne Njemačke objavila prava imena svih udbaških cinkera i krvnika - budite sigurni da i dalje žive mirno 'među nama' i da mnoge poznajete kao fine i uljudne susjede. No, zamislite da su pripadnici zloglasnog Stasija danas u Vladi Njemačke? Je li tako što uopće moguće?

No, isto tako zamislite, je li moguće da jedna Njemačka poslušno prihvaća sve uvjete drugih zemalja? Je, ali jedino ako je do temelja sravne, zauzmu i podijele. Nažalost, tako je i u Hrvatskoj. Do temelja je opustošena, partijski i interesno podijeljena, a polako je zauzimaju strane korporacije, željne profita i straha stanovništva. Nakon ratnog i političkog pustošenja, Njemačka se vratila prvim valom doseljenika, a trenutno je na klimavim nogama zbog kontroverznog 'Multi Kultija' - hoće li se isto dogoditi Hrvatskoj?

Otvorite Goli Otok, napravite Aristocid i uvezite strance

Smatram da ne, jer smo mi zreli za automatsku asimilaciju drugog kruga doseljenika, onih koji neće ići 'trbuhom za kruhom' već isključivo željom za novim domovima. Također, bit ćemo 'pošteđeni' priljeva mozgova jer nemamo logistiku za takve doseljenike - moguć je čak i novi val kriminalnog miljea. Zanimljivo je kako nakon otvorenog drukanja za EU i 'meda i mlijeka' čak i poltronske igračkice poput Jutarnjeg ili mediji kao Index odjednom govore protiv EU i navode isključivo kaotične primjere megalomanske europske spojnice država - to je svakako indikativno. Prvo ste nas uvalili u probleme, da bi nam danas solili pamet?

Ukoliko pogledamo tko ima izravnu korist od ulaska u EU, to su naravno krupni kapitalci, političari i određene strane interesne skupine kojima je Hrvatska dobar poligon za eksploataciju. Gdje je tu hrvatski čovjek? Nema ga, jer on nikada zapravo nije niti bio nezavisan, osim na papiru. Stoljeća robovanja interpretirana su nam kao činjenica da Hrvat efikasnost pokazuje jedino pod tuđom batinom, a udbo-kriminalna struktura nas je 'silovanjem' nastojala podučiti kako je to i danas istina. Dvadeset i dvije godine 'slobode'? Ne bih rekao! Najveći rob je zapravo onaj koji pogrešno misli da je slobodan... Croatia, Welcome to EU - 'Goodbye' Independence!

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pas ugrizao poštara

Zašto je vlak iskočio iz tračnica?

Popis punktova za cijepljenje do kraja tjedna

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske