Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

HDZ u petoj izborno jedinici osvaja 8 mandata prema prvim neslužbenim rezultatima ispred Restart koalicije i Domovinskog pokreta s po tri mandata.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.07.2020
Ćosić:  Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu
 U skladu je to s optimističnim očekivanjima u predizbornoj kampanji. Ukupno se HDZ na nacionalnoj razini može nadati oko 70 mandata. Prve rezultate komentirali su i kandidati HDZ-a u V. izbornoj jedinici iz Brodsko-posavske županije.

"Nama je cilj bio da ponovimo broj mandata kao i 2016. godine i to je ispunjeno. Trenutnih 71 mandata HDZ-a naspram 45 Restart koalicije to je zaista velika pobjeda Hrvatske demokratske zajednice, hrvatske Vlade i svih nas koji smo sudjelovali u radu u ove četiri godine. Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su to prepoznali i što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu,a to je jako bitno jer znamo da su ovo izazovna vremena s epidemijom koronavirusa", rekao je Pero Ćosić, 4. na listi za petu izbornu jedinicu i predsjednik ŽO HDZ-a Brodsko-posavske županije.

Zadovoljni su i rezultatima za V. izbornu jedinicu i Brodsko-posavsku županiju.

"U svim smo općinama oko 50 posto glasova, sigurno će rezultati biti dobri, a u sinergiji s druge dvije županije ovih 8 mandata", istaknuo je Ćosić.

Zadovoljstvo rezultatom nije skrivala ni saborska zastupnica i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Ljubica Maksimčuk.

"Želim zahvaliti svim našim glasačima, nadam se da smo uspjeli doprijeti do svih naših sugrađana. Situacija u kampanji nije bila idealna kao do sada, ali mi smo se trudili na jedan novi način pristupiti našim sugrađanima. Sretni smo naravno i ponosni što smo uspjeli dobiti tih osam mandata", rekla je Maksimčuk.

Zadnje vijesti

Gardun iz Garčina nakon 13 godina ponovo u Prvoj Županijskoj ligi

Zbog godišnjih, vrućine i epidemije gužvi na Korzu ovog ljeta nema

Otvoren natječaj Nadbiskupijske zaklade “Dr. Nikola Dogan”

FOTO GALERIJA

Zadnji dan manifestacije Dani Slavonca u Brodskom Stupniku za sve ljubitelje nogometa

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Gradsko kupalište na Savi i ove godine mnogima rješenje za potrebno osvježenje od ljetnih vrućina

Kadeti Oriolika drugi, a juniori treći na Prvenstvu Hrvatske