Članovi Visoke vinske akademije uručili vrijednu donaciju brodskoj Kući sretnih ciglica

Članovi Visoke vinske akademije Slavonski Brod i ove su godine uoči božićnih blagdana uručili vrijednu donaciju štićencima brodske Kuće sretnih ciglica - Centra za pružanje usluga u zajednici. Riječ je o donaciji za koju su sredstva prikupljali u okviru dobrotvorne akcije na ovogodišnjoj Martinjskoj zabavi.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 19.12.2017
Vrijedne uređaje potrebne svakodnevno u svakom kućanstvu dobili su štićenici i odgajatelji u Centru za pružanje usluga u zajednici – Kuća sretnih ciglica. A radi se o već višegodišnjoj donaciji brodske udruge Visoka vinska akademija. Prikupljenim novčanim prilozima (3200 kuna) nabavljeni su tako perilica za rublje, usisavač, kuhala za vodu, mikser, daska za glačanje – dakle ono što su odgajatelji istaknuli kao najpotrebnije.

Donaciju je uručio veliki rektor Visoke vinske akademije Antun Sabolski, a zahvalila je ravnateljica  Centra za pružanje usluga u zajednici Renata Puljko.

Najmlađi štićenici Kuće sretnih ciglica su učenici prvog razreda osnovne škole, to su djeca u poludnevnom boravku, njih sedamanestero, plus još tri djevojčice učenice osmog razreda, a ostalo su srednjoškolci koji su u stalnom smještaju. Sveukupno njih 53-oje, kojima će zahvaljujući i ovoj hvalevrijednoj donaciji nadolazeći blagdani zasigurno biti ugodniji i sretniji. 
 

 

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mi bicikl

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Svađali se zbog nesuglasica u prometu pa se i potukli

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji