Članovi Visoke vinske akademije uručili vrijednu donaciju brodskoj Kući sretnih ciglica

Članovi Visoke vinske akademije Slavonski Brod i ove su godine uoči božićnih blagdana uručili vrijednu donaciju štićencima brodske Kuće sretnih ciglica - Centra za pružanje usluga u zajednici. Riječ je o donaciji za koju su sredstva prikupljali u okviru dobrotvorne akcije na ovogodišnjoj Martinjskoj zabavi.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 19.12.2017


Vrijedne uređaje potrebne svakodnevno u svakom kućanstvu dobili su štićenici i odgajatelji u Centru za pružanje usluga u zajednici – Kuća sretnih ciglica. A radi se o već višegodišnjoj donaciji brodske udruge Visoka vinska akademija. Prikupljenim novčanim prilozima (3200 kuna) nabavljeni su tako perilica za rublje, usisavač, kuhala za vodu, mikser, daska za glačanje – dakle ono što su odgajatelji istaknuli kao najpotrebnije.

Donaciju je uručio veliki rektor Visoke vinske akademije Antun Sabolski, a zahvalila je ravnateljica  Centra za pružanje usluga u zajednici Renata Puljko.

Najmlađi štićenici Kuće sretnih ciglica su učenici prvog razreda osnovne škole, to su djeca u poludnevnom boravku, njih sedamanestero, plus još tri djevojčice učenice osmog razreda, a ostalo su srednjoškolci koji su u stalnom smještaju. Sveukupno njih 53-oje, kojima će zahvaljujući i ovoj hvalevrijednoj donaciji nadolazeći blagdani zasigurno biti ugodniji i sretniji. 
 

 

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije