Četiri sjajne zvjezdice hotela Savus

Hotel Savus smješten na najljepšem hrvatskom trgu u centru Slavonskog Broda pružit će vam sve što Vam je potrebno kako bi na poseban način doživjeli sve čari slavonije. Tijekom boravka u Slavonskom Brodu možete uživati u prednostima gradskog poslovnog hotela i na efikasan i brz način realizirati sve obaveze tijekom dana. Ukoliko vam je potreban odmor, opuštanje ili dobra zabava sve to možete potražiti uz obalu rijeke Save, kulturnim znamenitostima grada i bogatim društvenim događanjima koji se odvijaju u neposrednoj blizini. 

Autor: BrodPortal | Datum objave: 18.01.2013
Ukoliko želite profesionalni poslovni sastanak, organizaciju seminara i konferencija, a da vaši poslovni partneri to doista pamti, potražit pomoć ljubaznog osoblja Hotela Savus i kao nikada do sada opušteno, ozbiljno i uspješno odradite posao u konferencijskoj dvorani hotela. Brze i kratke poslovne sastanke možete obaviti u ugodnoj atmosferi uz besplatan pristup internetu. Nakon uspješno obavljenog posla nudimo Vam poseban paket za menadžere uz antistresni program nakon kojeg se nećete ni sjećati radnog dana.

Želite se opustiti i jednostavno uživati izaberite nešto iz posebne ponude Hotela Savus koji  samo za vas organizira romantične vikende ili posebne pakete za mladence. Ukoliko želite uživati u ljepotama ovoga kraja krenite u organizaciji Hotela Savus na izlete u Đakovo, Kutjevačko vinogorje , Jakovac ili Stupničko vinogorje. Uživajte uz moderan i atraktivan ambijent uz bogatu gastronomsku ponudu, kvalitetna pića i dobru glazbu.

Donesite odluku koji je najbolji način vašega opuštanja wellnes, šetnja gradom, uzbudljiv vikend, opuštajuća večera, degustacija vina ili nešto drugo, a sve ostalo prepustite u ruke osoblju Hotela Savus. Recite što želite kako bi otklonili brige i umor, pobijedili stres, vratili energiju u svoj život i obogatili se nezaboravnim trenucima čarobne ponude i hotela i ljepotama slavonskog grada Slavonskog Broda.

Pratite najnovije vijesti na Facebooku i Twitteru

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Oprezno prilikom spaljivanja korova

Obavijest građanima o uručenju gotovih isprava

Donesena Odluka o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja epidemije bolesti Covid-19

FOTO GALERIJA

Rekonstrukcija ceste u ulici Tadije Smičiklasa u Slavonskom Brodu - maštoviti izvođač, neodgovorni nadzor, nezainteresirani investitor

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a