Četiri pobjede mladih vaterpolista Marsonije

Proteklog vikenda odigrane su utakmice za kvalifikacije PH za mlađe kategorije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 25.10.2021
Četiri pobjede mladih vaterpolista Marsonije


 U kvalifikacijama VK "Marsonia" sudjeluje s ekipama mlađi kadeti, mlađi juniori i juniori. U petak je u goste došao VK Siscia sa mlađim kadetima i mlađim juniorima. Nakon dinamične i golovima zanimljive utakmice mlađi kadeti uspjeli su savladati Sisciju sa 20:18 (4:6, 5:2, 7:5, 4:5 ). Utakmica juniora također je završila s pobjedom 8:6 (4:0, 0:2, 2:3, 2:1) koja je također bila zanimljiva i neizvjesna do samoga kraja.

Subota je bila rezervirana za VK Vukovar, tradicionalne rivale s kojima su Brođani u zadnje vrijeme odigrali najviše utakmica. 

"Kako je VK Vukovar svake godine sve jači i jači tako nismo ni očekivali lagane utakmice. Međutim, pripremali smo se pogotovo nakon osvojenog drugog mjesta na Dunav kupu 2021 prije dva tjedna gdje smo domaćine Vukovara uspjeli pobijediti i ući u finale", kaže Dragan Klem, tajnik Vaterpolskog kluba '"Marsonia".
 
Prva utakmica između juniora završila je rezultatom 14:7 (4:2, 2:3, 4:2, 4:0) dok su mlađi kadeti prošli rezultatom 21:17 (3:3, 7:7, 5:3, 6:4). Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja i prava poslastica za gledanje mladih vaterpolista za pobjedom s jedne i druge strane. Istaknuli su se Dominik Hegeduš iz VK Vukovar s 11 golova i Marsovac Domagoj Prpić s 10 golova.

Zadnje vijesti

Visoka pobjeda Omladinca nad Naškom

Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

123 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 5 osoba preminulo

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja