Budite dio "Mreže suradnje"

Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije organiziralo je uvodnu konferenciju projekta „MS Net – Mreža suradnje“ na Jezeru Zeleno srce (Jelas).

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.07.2020
Budite dio "Mreže suradnje"
 Projektni prijedlog koji je DMS BPŽ prijavilo na EU natječaj  „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici“ – Faza I. - UP.02.2.2.06 (Europski socijalni fond) zadovoljio je sve faze provjere. Potpisan je ugovor o bespovratnoj dodjeli sredstava – ukupno 1.494.090,31 kn potpore.

Projektom  „MS NET - Mreža suradnje“  tijekom 18 mjeseci bit će organizirane, radionice, edukacije, individualna savjetovanja,  grupe podrške za članove obitelji oboljelih od MS i još mnogo toga.  Važno je i to da će u sklopu projekta za prostor udruge bit osigurana oprema za održavanje događaja i pružanje usluga korisnicima te kombi prilagođen osobama s invaliditetom.

-Uz tehničku podršku Pronove d.o.o., partneri projekta  su  Savez društava multiple skleroze Hrvatske, Društvo multiple skleroze Osječko-baranjske županije, Društvo oboljelih od multiple skleroze Sisačko-moslavačke županije i Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije. Zahvaljujući partnerima, aktivnosti i rezultati našeg projekta bit će multiplicirani i na ostale četiri županije, navodi Mateja Zirdum, voditeljica projekta. 

Za detaljnije informacije: https://www.dmsbpz.hr/.

Zadnje vijesti

Preminuo Vinko Kuzmić, izgubio bitku s teškom bolešću

Brođani na svečanom obilježavanju 25. obljetnice VRO Oluja u Kninu

Filip Bungić novoj napadačko pojačanje Marsonije

FOTO GALERIJA

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Kadeti Oriolika drugi, a juniori treći na Prvenstvu Hrvatske

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu