Brodsko-posavski policijski službenici treći na polumaratonu u Zagrebu

U nedjelju, 17. ožujka policajci i policajke Republike Hrvatske bili su sjedinjeni u trkačkom druženju s građanima iz više od 25 zemalja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.03.2019
Brodsko-posavski policijski službenici treći na polumaratonu u Zagrebu


 Naime, u Zagrebu, uz pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske, održano je i pojedinačno te ekipno Prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova u polumaratonu. Utrka je startala, ali i završila ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice, te je uz natjecateljski imala i humanitarni karakter. Djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova uplatili su trećinu kotizacije, a uplaćena sredstva biti će donirana međunarodnom udruženju „Law Enforcement Torch Run“ i Specijalne olimpijade.  Na startu utrke, rame uz rame s nekoliko stotina trkača, našli su se i predstavnici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su se natjecali u kategoriji policajaca.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske Alen Ivanagić s vremenom 1 sat i 52 minute, Mladen Prskalo s vremenom 1 sat i 53 minute, Zlatko Zarožinski s vremenom 1 sat i 47 minuta i Krešimir Šimić s vremenom 1 sat i 30 minuta, uspješno su pretrčali stazu dugu 21 kilometar te na Prvenstvu Ministarstva unutarnjih poslova u ekipnoj kategoriji osvojili ukupno treće mjesto. Brončana medalja je otišla u Slavoniju, srebrna u Međimurje, a ona najsjajnija, zlatna, u Zagorje. 

 

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa