Brodski rotarijanci izabrali novo vodstvo

Rotary klub Slavonski Brod jučer je dobio novog predsjednika kao i Innerwheel kluba predsjednicu, a novo vodstvo ima i Rotaract klub. Na predaji predsjedništva govorilo se o brojnim aktivnostima brodskih rotarijanaca, kao i najava budućih.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.06.2022


 Rotary kluba Slavonski Brod ima novog predsjednika  Hrvoje Palenkić rotarijanski lanac proslijedio je svom nasljedniku Draženu Puljku. Velika čast i odgovornost. Iza brodskih rotarijanaca izazovna je godina, uspješno su organizirane i proveden brojne aktivnost, s kojima se planira i nastaviti. Upravo poticanje mladih i talentiranih ljudi jedan je od temelja Rotary kluba.

I iza Innerwheel kluba Slavonski Brod aktivna i dinamična godina gdje su se u u akcijama prilagođavali okolnostima. Djelovalo se i na nacionalnoj i lokalnoj razini u obnovi sigurnih kuća, istaknula je dosadašnja predsjednica Slavica Pavičić. Prikupljala su se sredstva, materijalna i svakodnevne potrepštine za one u potrebi. S ovim projektima će se nastaviti odgovarajući na ukazane im potrebe. Na tome će raditi i nova predsjednica Daria Pinjuh Budisavljević.

Promjena se dogodila i na čelu Rotaract kluba Slavonski Brod koji okuplja mlade. Mateja Pudića naslijedio je Bruno Colić.

Rotarijanci će nastaviti s aktivnostima i javnim djelovajem sve s ciljem poboljšanja života u svojoj zajednici.

 

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“