Brodski ronioci organiziraju još jedan tečaj ronjenja, prijavi se i otkrij podvodni svijet!

Želite li se baviti ronjenjem, naučiti sve ronilačke vještine i istražiti što sve kriju podvodne dubine – priliku za to imate na još jednom tečaju ronjenja, kojega iznova organizira slavonskobrodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia...

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 09.02.2021
Brodski ronioci organiziraju još jedan tečaj ronjenja, prijavi se i otkrij podvodni svijet!


Klub podvodnih aktivnosti Marsonia organizira još jedan tečaj ronjenja i to za početnu kategoriju ronilac R1 i napredne kategorije R2 i R3 prema CMAS svjetskoj ronilačkoj organizaciji i uz primjenu svih i dalje važećih epidemioloških mjera. Prijave traju do ponedjeljka 1. ožujka, kada tečaj i službeno počinje uvodnim sastankom u 18 sati za napredne kategorije, odnosno u 19 sati za početnu kategoriju R1, i to u prostorijama kluba (Supilova 2, Slavonski Brod), gdje možete dobiti sve potrebne informacije o terminima nastave, praktičnih vježbi i dr. Vaš dolazak vas ne obvezuje na sam tečaj. 

Uvjet je svakako da ste psihofizički zdravi i sposobni i da ne bolujete od nekih kroničnih respiratornih ili kardiovaskularnih bolesti. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Kluba podvodnih aktivnosti Marsonia. Tečaj provode iskusni i vješti ronioci s licencom. Sam tečaj traje oko 40 dana, dovoljno vremena da se nauči sve što je potrebno za ronjenje.

"Dođite, upoznajte naš klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj. Dođite se upoznati s ronjenjem pobliže, jer će vas kroz cijeli tečaj voditi iskusni instruktori i voditelji ronjenja, te sa KPA Marsonia uđite u ronilačke avanture!", poručuju iz KPA Marsonia.
 
Više informacija možete saznati putem maila kpamarsonia@gmail.com ili na broj 099/533 5423 (Robert)

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta