Brodski rock-maraton, headlineri: Mile Kekin prve i Prljavo kazalište druge večeri

Uz potporu Grada Slavonskog Broda i slavonskobrodske gradske Turističke zajednice CMC Televizija u petak i subotu 30. i 31.kolovoza navečer u slavonskobrodskoj Tvrđavi organizirat će 4. po redu rock maraton, pod službenim nazivom 4.CMC 200 Slavonija fest. Bit će to, ističu organizatori, središte glazbenih događanja ne samo u Slavoniji nego i puno, puno šire.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 26.08.2019
Brodski rock-maraton, headlineri: Mile Kekin prve i Prljavo kazalište druge večeri


 U dvije večeri nastupit će, prema, današnjim, najnovijim informacija iz Croatia recordsa, samo za Brodportal, u večeri rock maratona u petak 30.kolovoza brojnim poznavateljima vrhunske glazbene scene svirat će Cloud 68, The Karambol, BluVinil, Dusty Hats, KIT Karson, pa Dejan Cukić i Spori Ritam, Who See, headliner te večeri je Mile Kekin. Sutra, u subotu navečer 31.kolovoza od 20 sati svirat će i brojnu publiku zabaviti grupe Fluentes, pa Adastra, Ante Cash, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Flye, Komuna, Kiki Lesendrić & Pilot, Davorin & Bogovići, Bang Bang, na kraju večeri slijedi (pred)koncert za njihov već mjesecima najavljivani slavljenički jubilarni koncert u zagrebačkoj Areni: Prljavo kazalište. Nema što, za svakog i sve ponešto, vrhunske glazbe bit će napretek, za sve ukuse, i do sitnih noćnih sati. Samo kako to slavonskobrodski Rook-maraton može i zna.

Za kraj, za istaknuti je da ove godine CMC 200 je žanrovski još bogatiji, pa osim izvođača pop i rock glazbe ugostit će i jake snage nikad bogatije hip-hop scene. Stoga, 30. i 31. kolovoza 2019. godine očekujemo vas u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu na još većem, četvrtom izdanju CMC 200 Slavonija festa. Dakako, sve ovo bit će popraćeno nizom zanimljivih događanja i susreta sa sudionicima CMC Slavonija festa i rock maratona.

Zadnje vijesti

U četvrtak 1. memorijal "Šimo Đamić" - natjecanje policijskih službenica i službenika

Đuro Đaković Montaža uspješno završava i ovu poslovnu godinu

Kakva je budućnost bosanskobrodske Rafinerij?

VIJESTI

Najspremniji MUP-ovci

U četvrtak 1. memorijal "Šimo Đamić" - natjecanje policijskih službenica i službenika

FOTO GALERIJA

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...

U Bruxellesu otvoreno Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema