Brodski rock-maraton, headlineri: Mile Kekin prve i Prljavo kazalište druge večeri

Uz potporu Grada Slavonskog Broda i slavonskobrodske gradske Turističke zajednice CMC Televizija u petak i subotu 30. i 31.kolovoza navečer u slavonskobrodskoj Tvrđavi organizirat će 4. po redu rock maraton, pod službenim nazivom 4.CMC 200 Slavonija fest. Bit će to, ističu organizatori, središte glazbenih događanja ne samo u Slavoniji nego i puno, puno šire.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 26.08.2019


 U dvije večeri nastupit će, prema, današnjim, najnovijim informacija iz Croatia recordsa, samo za Brodportal, u večeri rock maratona u petak 30.kolovoza brojnim poznavateljima vrhunske glazbene scene svirat će Cloud 68, The Karambol, BluVinil, Dusty Hats, KIT Karson, pa Dejan Cukić i Spori Ritam, Who See, headliner te večeri je Mile Kekin. Sutra, u subotu navečer 31.kolovoza od 20 sati svirat će i brojnu publiku zabaviti grupe Fluentes, pa Adastra, Ante Cash, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Flye, Komuna, Kiki Lesendrić & Pilot, Davorin & Bogovići, Bang Bang, na kraju večeri slijedi (pred)koncert za njihov već mjesecima najavljivani slavljenički jubilarni koncert u zagrebačkoj Areni: Prljavo kazalište. Nema što, za svakog i sve ponešto, vrhunske glazbe bit će napretek, za sve ukuse, i do sitnih noćnih sati. Samo kako to slavonskobrodski Rook-maraton može i zna.

Za kraj, za istaknuti je da ove godine CMC 200 je žanrovski još bogatiji, pa osim izvođača pop i rock glazbe ugostit će i jake snage nikad bogatije hip-hop scene. Stoga, 30. i 31. kolovoza 2019. godine očekujemo vas u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu na još većem, četvrtom izdanju CMC 200 Slavonija festa. Dakako, sve ovo bit će popraćeno nizom zanimljivih događanja i susreta sa sudionicima CMC Slavonija festa i rock maratona.

Zadnje vijesti

Nezakonito isplatili više milijuna kuna s računa trgovačkih društava i oštetili državni proračun

"Cilj nam je postati najmoderniji regionalni obrazovni centar na području Slavonije i Baranje"

Dubrovnik deblokiran nakon osmomjesečne opsade

FOTO GALERIJA

Završeni infrastrukturni radovi na obnovi zapadnog dijela Sjevernog kavalira

Osnovan Stručni savjet ogranka Hrvatskog generalskog zbora za Slavoniju i Baranju

Dovršena istočna tribina na novim terenima ŠRC „Klasije“

Vanesa Tot i Gabrijel Veočić najbolji sportaši Slavonskog Broda, ekipe odbojkaši Marsonije i košarkašice Broda na Savi

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima