Brodski rock-maraton, headlineri: Mile Kekin prve i Prljavo kazalište druge večeri

Uz potporu Grada Slavonskog Broda i slavonskobrodske gradske Turističke zajednice CMC Televizija u petak i subotu 30. i 31.kolovoza navečer u slavonskobrodskoj Tvrđavi organizirat će 4. po redu rock maraton, pod službenim nazivom 4.CMC 200 Slavonija fest. Bit će to, ističu organizatori, središte glazbenih događanja ne samo u Slavoniji nego i puno, puno šire.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 26.08.2019


 U dvije večeri nastupit će, prema, današnjim, najnovijim informacija iz Croatia recordsa, samo za Brodportal, u večeri rock maratona u petak 30.kolovoza brojnim poznavateljima vrhunske glazbene scene svirat će Cloud 68, The Karambol, BluVinil, Dusty Hats, KIT Karson, pa Dejan Cukić i Spori Ritam, Who See, headliner te večeri je Mile Kekin. Sutra, u subotu navečer 31.kolovoza od 20 sati svirat će i brojnu publiku zabaviti grupe Fluentes, pa Adastra, Ante Cash, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Flye, Komuna, Kiki Lesendrić & Pilot, Davorin & Bogovići, Bang Bang, na kraju večeri slijedi (pred)koncert za njihov već mjesecima najavljivani slavljenički jubilarni koncert u zagrebačkoj Areni: Prljavo kazalište. Nema što, za svakog i sve ponešto, vrhunske glazbe bit će napretek, za sve ukuse, i do sitnih noćnih sati. Samo kako to slavonskobrodski Rook-maraton može i zna.

Za kraj, za istaknuti je da ove godine CMC 200 je žanrovski još bogatiji, pa osim izvođača pop i rock glazbe ugostit će i jake snage nikad bogatije hip-hop scene. Stoga, 30. i 31. kolovoza 2019. godine očekujemo vas u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu na još većem, četvrtom izdanju CMC 200 Slavonija festa. Dakako, sve ovo bit će popraćeno nizom zanimljivih događanja i susreta sa sudionicima CMC Slavonija festa i rock maratona.

Zadnje vijesti

83 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Prekoračenje radnog vremena ugostiteljskog objekta

U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška