Brodski podvožnjak u 'Malom Parizu' odjenuo prapovijesno ruho

Ponajbolji graffiti majstori ovog vikenda ponovo su se okupili na najšarenijem brodskom podvožnjaku, onom u Kumičićevoj ulici. Sve povodom 12. Graffiti festa koji je postao trajna manifestacija u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.09.2019
Brodski podvožnjak u 'Malom Parizu' odjenuo prapovijesno ruho


Ove godine sve je u znaku dinosaura iz kultnog filma Stevena Spielberga - Jurassic park. A sve se odvijalo pod organizatorskom palicom Kreativne udruge mladih koja je stvorila sve preduvjete da majstori sprejeva pokažu svoje vještine. Ukupno ih se odazvalo 15, a tu su bili i gosti iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Graffiti majstori imali su težak zadatak, osmisliti i iscrtati veliki mural kao jedinstvenu sliku na temu ovih prapovjesnih životinja. 

U organizaciji ovog festivala veliku pomoć organizatorima pružio je i Grad Slavonski Brod. No iz Kreativne udruge mladih ističu, kako su i ove godine financije bile problem. Tako su bili prisiljeni odustati od obnove murala brodske Tvrđave i Ivane Brlić Mažuranić. Ovakve manifestacije imaju veliku umjetničku važnost, a to je vidljivo upravo na brodskome podvožnjaku koji je dobio neko novo, prapovijesno ruho.
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Napreduje izgradnja stanova za mlade obitelji

Poraz od Danske i oproštaj od Svjetskog prvenstva

Laži o Slavonskom Brodu u tiskovinama JNA

VIJESTI

FOTO GALERIJA

Napreduje izgradnja stanova za mlade obitelji

FOTO GALERIJA

Završni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj

Presjek radova na Interpretacijskom centru Ivana Brlić-Mažuranić

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina