Brodski fizerski salon 'Ritual by Marko Zirdum' dobio titulu Master salona!

Glasoviti slavonskobrodski frizerski salon Ritual by Marko Zirdum jučer je proslavio svoj četvrti rođendan - četvrtu godinu postojanja i uspješnog rada! Uz brodsku adresu, mladi Brođanin, master frizer Marko Zirdum ima i dvije zagrebačke adrese svoga salona. Na svoj četvrti rođendan, salon Ritual dobio je i svoju titulu Master salona. Čestitamo!!!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 21.06.2018


Svi koji su imali priliku biti sudionikom rođendanskog partyja, elegantnog eventa u prostorijama salona, zaista su bili privilegirani. Imali su prigodu iskusiti personalizirani pristup stručnih, talentiranih i nadasve profesionalnih mladih ljudi koji čine tim Ritual; kraljevski odnos prema svakom klijentu kakv nećete doživjeti ni u jednom drugom salonu. Zato je ovo master salon - u kojemu neće dobiti samo frizuru, nego i usluge poput make up-a, manikure, uopuštajućih tretmana...

Klijentima je predstavljena i nova usluga; to je poseban tretman njege kose uz opuštajuću masažu s novim Oil Ultimom. Oil Ultima do sada je razvila dragocjena esencijalna ulja koja svojim aromama pomažu svim onima koji su u ovom užurbanom načinu života željni opuštanja i bijega od silno nakupljenog stresa. Bitno je sebi omogućiti njegovanje, kako tjelesno, tako i mentalno. Salon Ritual zajedno sa svojim timom, uz pomoć preparata Oil Ultime omogućit će vam upravo takav tretman. Tretman koji itekako svi zaslužuju.

Uz personalizirano i osobno iskustvo koje su jučer mogli iskusiti klijenti salona Ritual, upotpunjeno je njihovim prvim, time i novim parfemom. Parfem imena Sensual woman je tako nježno i senzualno zaokružio cijelu priču o vrhunskoj usluzi koju mogu doživjeti oni koji se odluče dati povjerenje ovom salonu. 
 
Salon Ritual uveo je novo radno vrijeme. Velikom željom da svojim klijentima ponude najbolje odlučili su svom frizerskom timu skratiti radni tjedan, tj. ponedjeljkom salon neće raditi. Vrhunska usluga je imperativ, a to može ispuniti samo sretni i zadovoljni tim.
 
Pomicanjem granica, kako u frizerskom, tako i u make-up svijetu, mladi brodski poduzetnici, brat i sestra Marko i Karla Zirdum itekako su opravdali titulu Master salona. Svi oni koji su željni iskusiti tretman poput ovoga, isključiti svoje misli od vanjskog svijeta, te uroniti u svijet opuštanja i elegancije, salon Ritual je pravo mjesto za njih.
 

Zadnje vijesti

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Prevaren prilikom prodaje ruksaka

VIJESTI

Manje oružja, manje tragedija

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji