Brodski boksači dočekali Gabrijela Veočića nakon uspjeha na Svjetskom prvenstvu

Gabrijel Veočić, 20-godišnji hrvatski boksački reprezentativac, vratio se u svoj Slavonski Brod sa Svjetskog prvenstva održanog u Beogradu (Srbija).

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.11.2021
Brodski boksači dočekali Gabrijela Veočića nakon uspjeha na Svjetskom prvenstvu


 Gabrijelu je u ponedjeljak navečer njegov matični Boksački klub Brod pripremio doček, a mladi reprezentativac, najbolji hrvatski boksač na netom završenom Svjetskom prvenstvu, nije krio svoje oduševljenje: - Ovo je veliko iznenađenje, mislio sam da će me prijatelji u klubu pozdraviti i kratko zapljeskati kad se vratim, a oni su organizirali pravi doček, s poklonima, zakuskom, sokovima... Baš mi je drago!

Podsjetimo, Gabrijel Veočić je u kategoriji do 75 kg zaustavljen u četvrtfinalu, a protivnik mu je bio Kubanac Yoenlis Hernandez Martinez, boksač koji je kasnije osvojio naslov svjetskog prvaka. Gabrijel je i na dočeku rekao da je ponosan na svoj nastup, ali izrazio i malo žaljenje što mu je ždrijeb donio baš najtežeg mogućeg suparnika: - Tko zna, da mi nije Kubanac bio protivnik, možda bih stajao na pobjedničkom postolju... No, bit će vremena!

Članovi BK Brod pripremili su poklon i za Gabrijelovog oca i trenera Peru Veočića, a kako su nam kazali Veočići, slijedi im tek nekoliko dana opuštanja, uz nešto lakše treninge, a onda ponovno nastavljaju sa žestokim radom.

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta