Brodski atletičari pripremaju se za nastup na Hanžeku

Mladi slavonskobrodski atletičari, članovi AK Marsonia, nastupit će krajem kolovoza (28. i 29.) na prestižnom Hanžekovićevu memorijalu u Zagrebu, doznajemo od trenera u klubu Antuna Šeremeta.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.08.2017


 Dvije predstavnice AK Marsonia na regionalnim kvalifikacijama u Osijeku su izborile prvo i drugo mjesto u svojoj kategoriji i nastupit će u finalu Hanžeka, uz dvanaest najboljih u Hrvatskoj u svakoj disciplini, a riječ je o Lani Solar koja će se natjecati na 60 metara i Petri Lesar na 300 metara. Uspjeh je velik, obzirom da se radi o svjetskom atletskom natjecanju s tradicijom dugom 67 godina, a očekuje se i nastup osvajača medalja na netom završenom SP u atletici u Londonu. I

nače, ovoga vikenda Brođani su odlično prošli i na atletskoj utrci povodom blagdana sv. Roka i dana općine Sv. Filipa i Jakova. Iz AK “Marsonia” nastupile su Lorena Šeremet i spomenuta Petra Lesar. Lorena je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji 1. i 2. razreda, dok  je Petra Lesar bila je korak do medalje i osvojila je četvrto mjesto na 300 m u kategoriji 3. i 4. razreda.

Zadnje vijesti

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

VIJESTI

Manje oružja, manje tragedija

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji