Brodska Posavina proslavila 100 godina vodnog gospodarenja

Godina na izmaku, osim odličnih poslovnih rezultata i brojnih uspješno realiziranih projekata, za Brodsku Posavinu ostat će zapamćena po velikoj obljetnici. Od početka organiziranog vodnog gospodarenja na ovom dijelu Posavine, prošlo je čak sto godina.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.12.2019
 Upravo zato, veliki rođendan ovjekovječili su na poseban način. O stoljeću kontinuiranog rada i ulaganja, od samih početaka, pa sve do danas, tiskana je monografija, ali i snimljen film.

Veliki jubilej, ipak nije zasjenio poslovne rezultate i 2019. obilježili su uspjesi. Kada je u pitanju vodno gospodarstvo, vodno komunalna djelatnost, ali i niskogradnja, ostvareni su brojni projekti koji su dokaz da ova tvrtka bez problema odgovara na sve izazove koji se nađu pred njima.Posebno mjesto među ostvarenim projektima, zauzima izgradnja obaloutvrde na Savi u Slavonskom Brodu.

Sve ovogodišnje uspjehe, vodstvo Brodske Posavine i ove je godine proslavilo na tradicionalnom Božićnom domjenku, koji je, kao i uvijek, bio prilika i za zahvali svima onima koji su svojim radom doprinijeli daljnjem napretku ove tvrtke, od kooperanata, poslovnih partnera, pa sve do dugogodišnjih zaposlenika. 

 

Zadnje vijesti

Nove magistre i magistri sestrinstva; prilike za edukaciju imaju, no, hoće li im se isplatiti u Hrvatskoj?

VIJESTI

2. SVEČANA PROMOCIJA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Nove magistre i magistri sestrinstva; prilike za edukaciju imaju, no, hoće li im se isplatiti u Hrvatskoj?

FOTO GALERIJA

Opsežni radovi postojećim i novim objektima "Kuće sretnih ciglica" u europskom projektu vrijednom više od 10 milijuna kuna

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama