Brođanke ove jeseni do dvije pobjede, remija i osam poraza

Rukometašice Broda ovu polusezonu u prvenstvu Druge lige – sjever završile su na 10. mjestu s 5 osvojenih bodova.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 05.01.2020
 Iza njih je na pretposljednjoj poziciji Đakovo koje ima 2 boda, dok je na začelju Darda bez osvojenog boda. Ispred Brođanki su Garešnica i druga ekipa Bjelovara koje imaju 3 boda više u odnosu na sastav Darka Celnera.

U ovoj polusezoni kroz 11 utakmica djevojke trenera Celnera zabilježile su dvije pobjede te imaju jednu neodlučenu, dok su doživjele 8 poraza. Rukometašicama Broda ove jeseni izostala je domaća pobjeda, ali su zato dvije izborile na gostovanjima u Đakovu i u Dardi. Jedini bod na domaćem terenu osvojen je u 4. kolu protiv Đurđevca kada je bilo 28:28. Da je bilo više sreće, preciznosti i kompletnosti sasvim sigurno bi Brođanke bolje prošle u domaćim utakmicama protiv druge ekipe Bjelovara i Garešnice od kojih su izgubile s 2 gola razlike. Mogle su i protiv Baranje do boljeg rezultata od koje su u samoj završnici na svom terenu poražene s 3 razlike. Možda najbolju utakmicu igračice trenera Celnera odigrale su u dvorani Brod protiv vodeće Zeline koja je teškom mukom došla do pobjede s 31:27.

U drugom dijelu sezone rukometašice Broda imat će teži raspored budući će na 6 gostovanja, dok će 5 puta igrati na domaćem terenu. Osim toga gostuju kod ekipa koje su im izravni protivnici za plasman od 7. do 10. mjesta s obzirom da su posljednje dvije pozicije rezervirane za Đakovo i Dardu. Naravno da je želja kluba razvijati svoje mlade igračice pogotovo one koje su u reprezentaciji Hrvatske Anu Vrdoljak i Luciju Čondić.

Prvenstvo u Drugoj ligi – istok rukometašice Broda nastavit će 8. veljače kada ih očekuje gostovanje kod druge ekipe Bjelovara koja se na ljestvici nalazi poziciju ispred te ima 3 boda više od njih.

Zadnje vijesti

Odbojkaškom utakmicom između učenika OŠ Hugo Badalić Jelas i PU Brodsko-posavske obilježen Dan ružičastih majica

Nogometaši Željezničara i Slavonca iz Bukovlja odigrali 1:1

Održan okrugli stol na temu zapošljavanja "Kako biti zaposlen danas i u budućnosti?"

VIJESTI

Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

Odbojkaškom utakmicom između učenika OŠ Hugo Badalić Jelas i PU Brodsko-posavske obilježen Dan ružičastih majica

FOTO GALERIJA

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole