Brođanke ove jeseni do dvije pobjede, remija i osam poraza

Rukometašice Broda ovu polusezonu u prvenstvu Druge lige – sjever završile su na 10. mjestu s 5 osvojenih bodova.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 05.01.2020


 Iza njih je na pretposljednjoj poziciji Đakovo koje ima 2 boda, dok je na začelju Darda bez osvojenog boda. Ispred Brođanki su Garešnica i druga ekipa Bjelovara koje imaju 3 boda više u odnosu na sastav Darka Celnera.

U ovoj polusezoni kroz 11 utakmica djevojke trenera Celnera zabilježile su dvije pobjede te imaju jednu neodlučenu, dok su doživjele 8 poraza. Rukometašicama Broda ove jeseni izostala je domaća pobjeda, ali su zato dvije izborile na gostovanjima u Đakovu i u Dardi. Jedini bod na domaćem terenu osvojen je u 4. kolu protiv Đurđevca kada je bilo 28:28. Da je bilo više sreće, preciznosti i kompletnosti sasvim sigurno bi Brođanke bolje prošle u domaćim utakmicama protiv druge ekipe Bjelovara i Garešnice od kojih su izgubile s 2 gola razlike. Mogle su i protiv Baranje do boljeg rezultata od koje su u samoj završnici na svom terenu poražene s 3 razlike. Možda najbolju utakmicu igračice trenera Celnera odigrale su u dvorani Brod protiv vodeće Zeline koja je teškom mukom došla do pobjede s 31:27.

U drugom dijelu sezone rukometašice Broda imat će teži raspored budući će na 6 gostovanja, dok će 5 puta igrati na domaćem terenu. Osim toga gostuju kod ekipa koje su im izravni protivnici za plasman od 7. do 10. mjesta s obzirom da su posljednje dvije pozicije rezervirane za Đakovo i Dardu. Naravno da je želja kluba razvijati svoje mlade igračice pogotovo one koje su u reprezentaciji Hrvatske Anu Vrdoljak i Luciju Čondić.

Prvenstvo u Drugoj ligi – istok rukometašice Broda nastavit će 8. veljače kada ih očekuje gostovanje kod druge ekipe Bjelovara koja se na ljestvici nalazi poziciju ispred te ima 3 boda više od njih.

Zadnje vijesti

Održana 8. biciklijada „Tko prvi magarac“

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Zagrebačka Isusovačka akademija uzdignuta na status sveučilišta

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“