Brođanka Iva Rosandić (18) nova je Miss Brodsko posavske županije 2019!

Iva Rosandić (18) iz Slavonskog Broda nova je Miss Brodsko-posavske županije za 2019. godinu! Odlučio je tako žiri još jednog, već 28. po redu, regionalnog izbora za miss održanog u subotu, 1. lipnja u Kazališno koncertnoj dvorani u Slavonskom Brodu. Prva pratilja je Tea Pavičić (19), a druga Ivana Gašparac (18), obje iz Slavonskog Broda. Za titulu najljepše borilo se 10 finalistica...

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 02.06.2019
Iva Rosandić je inače učenica trećeg razreda srednje ekonomsko birtoheničke škole u Slavonskom Brodu. Ovo je za nju prvo iskustvo iz natjecanja u ljepoti, a da će upravo ona postati Miss, kaže, ni najmanje nije očekivala. 

"Jako sam iznenađena, jer sam ovdje došla na poticaj drugih, prije svega da se zabavim, upoznam nove prijatelje i da steknem nova iskustva iz svijeta ljepote i mode, jer bih se htjela baviti time. Hvala svima na potpori, ne znam što bih rekla, presretna sam. Sve su djevoje prelijepe, u ovih nekoliko dana castinga družile smo se i sprijateljile kao da se poznajemo već godinama, baš smo si dobre i nadam se da će tako i ostati. Od izbora za Miss Hrvatske, što bude, bit će, idemo polako, želim predstaviti našu Slavoniju u najboljem svjetlu", kazala nam je miss Iva Rosandić. 
 
Desetčlani žiri ni ove godine nije imalo lak zadatak odabrati pobjednicu.Vidjeli smo tri izlaska kandidatkinja, u osobno odabranim kreacijama, u večernjim haljinama Felis Fashiona iz Zagreba te u vjenčanicama salona Lisa iz Slavonskog Broda.  U castingu je bilo 20 djevojaka, za finale ih je odabrano njih deset. "Ja im uvijek kažem, na sceni budite ono što jeste, nemojte glumiti nešto što niste, budite prirodne i iskrene. Ono izvana nije uvijek presudno. Ocjenjuje se kompletna osobnost, komunikacija, kretanje, talenti. Imamo jako puno lijepih djevojaka, samo im treba više poticaja da se odvaže na izbor za miss", istaknuo je Ivan Ostopanj, casting manager Izbora u Slavonskom Brodu.
 
Žirijem je predsjedala Maja Vračarić, direktorica Direkcije Izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. Domaćin ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske 31. kolovoza bit će otok Lošinj, odnosno grad Mali Lošinj, a casting će biti u Sisku. Iako se još održavaju županijski, u direkciji se pripremaju i za nacionalni izbor. 
 
Sjanu organizaciju izbora za Miss Brodsko posavske županije i ove godine potpusuje Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN) koje u Slavonskom Brodu djeluje neprekidno već 28 godina i zaslužuje sve čestitke na ustrajnosti i upornosti održavanja ovoga ali i drugih evenata, kojima je cilj zainteresirati mlade za prestižni svijet modelinga. 

"Svake godine je sve bolje i bolje, to pokazuje i naša višegodišnja suradnja s udrugom BUMN ali i njihov predani rad. Neka samo tako nastave, a našu potporu će uvijek imati. Brođani, Slavonci općenito imaju jako lijepe djevojke, često uspješne na nacionalnim izborima za miss i to ne trebamo skrivati",  kaže Maja Vračarić.

Predsjednik BUMN-a Goran Gavranić zahvalio je svima na potpori svih ovih godina rada udruge, ali i na ovogodišnjoj organizaciji Izbora za Miss Brodsko posavske županije, prije svih izvršnoj direktorici Mihaeli Deanović, dugogodišnjem casting manageru Ivanu Ostopanju i koreografkinji Almi Nuhanović. Ali i svim Brođanima koji podržavaju ovu lijepu priču. 
 
U glazbenom dijelu programa izbora za miss Brodsko posavske župnaije nastupili su članice i članovi Sportskog plesnog kluba Top Dance, plesna skupina srednje Medicinske škole Slavonski Brod  i plesna skupina Ilhana s osebujnim orijentalnim plesovima. Organizaciji su pomogli i brojni pokrovitelji i sponzori, a zanimljivo je istaknuti da su i ove godine za make up djevojaka zaslužne učenice – kozmetičarke iz slavonskobrodske Obrtničke škole. 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Sudjelujte u virtualnoj utrci 'Marijinih obroka' i učlinite dobro djelo

30 svečanih plotuna i Velika smjena straže povodom Dana državnosti

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić