Brođanka Ana Vlajnić osvojila 2. mjesto na natjecanju u Torinu

Brođanka Ana Vlajnić osvojila 2. mjesto na međunarodnom natjecanju u Torinu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.04.2019


 Naime, Ana Vlajnić, osvojila je 1. mjesto na prošlogodišnjem Make Up natjecanju na državnoj razini u Zagrebu, stoga se ove godine odlučila natjecati izvan naših granica. Na međunarodnom natjecanju u Italiji koje se održalo 30 i 31. ožujka u Torinu, natjecala se u iznimno teškoj kategoriji prvaka, odnosno kao jedina Hrvatica u konkurenciji s prvakinjama iz drugih država poput Rusije, Italije, Moldavije, Ukrajine i Rumunjske.

Brojni kandidati raspodijeljeni su u tri kategorije početnici, profesionalisti i prvaci. Premda s najmanje iskustva, Ana se prijavila na natjecanje kao početnik, ali su je organizatori zbog dosadašnjeg uspjeha i kvalitetnog rada prebacili u kategoriju prvaka. Zadane teme su bile make up za mladenke, večernji fashion make up i self make up. Naša Brođanka osim kreativnim i tehnički zahtjevnim make up-om, žiri oduševila i vlastitim dizajnom vjenčanice. Zaslužan uspjeh ove mlade brodske vizažistice nagrađen je 2. mjestom, srebrnim peharom, te sponzorskim nagradama.

Nedavno je završila preddiplomski studij dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, pohađala je gimnaziju, osnovnu i srednju glazbenu školu, te brojne edukacije i seminare u kozmetičkom i tattoo svijetu.  Želja joj je, kako kaže, uskoro otvoriti vlastiti studio u našem gradu i svoje talente i znanje pretvoriti u karijeru.

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza