Brođanin Mirko Senkovski Geronimo novim singlom se vraća pjevačkoj karijeri

Nakon duže pauze Mirko Šenkovski Geronimo, kompozitor i tekstopisac brojnih hitova naših zvijezda, pjesmom “Poljubi me i pazi da nas ne vide” vraća se na pjevačku scenu.

Autor: bportal | Datum objave: 03.09.2015


 "Ovaj moj povratnički singl nakon velike pauze ujedno najavljuje i moj novi album koji polako spremam a na kojem će se naći i neki od mojih najvećih hitova koje sam radio za druge pjevače u mojoj izvedbi i na malo drugačiji. Bit će tu i nekih pjesama koje možda nisu dobile adekvatan tretman i slabije su bile zapažene, a ja jako vjerujem u njih", kaže Geronimo.

Novu melodiju zajedno sa Šenkovskim potpisuje njegov veliki prijatelj i suradnik Kenan Dedić.

"Pjesmu “Poljubi me i pazi da nas ne vide” Keno mi je donio prije tri godine i od tada mi ne izlazi iz glave. S obzirom da nekoliko pjevača nije uzelo pjesmu, ja sam je odlučio snimiti jer jako vjerujem u nju. Aranžman i produkciju sam povjerio Zvjezdanu Marjanoviću koji je angažirao vrhunske glazbenike među kojima su Ante Gelo i Dragomir Herendić Dragianni", otkriva kompozitor.

Zanimljivo je da su kvalitet i ljepota nove Geronimove pjesme privukli organizatore “Aurea festa Požega” koji su ga pozvali da 4. rujna sa njom nastupi na ovom festivalu što mu, kako kaže, pričinjava veliku čast i zadovoljstvo.

"Snimili smo i kadrove za spot za pjesmu koji sam povjerio Mariju Šulini i njegovoj produkciji “Nova”. Video je sniman na lokaciji prelijepog dvorca Prandau Normann u Valpovu, jednog od najstarijih i najvećih dvoraca u Slavoniji, a obrađuje vječnu temu zabranjene ljubavi. U spotu se pojavljuju moji prijatelji i suradnici Ado Iftić iz grupe “Camino Verde”, te Elly Ramić i Hrvoje Bilić kao svirači. Glumačku ekipu u spotu čine Zdravko Šinjori, Danijela Ištaković, Maja Jakšić, Marija Mrvičin i Željko Mrvičin", govori Šenkovski.

izvor: vecernjak.net

Zadnje vijesti

Preokret Brođana i prva pobjeda u Superligi

Pucnjava u Slavonskom Brodu: Muškarac pucao u maloljetnika

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

FOTO GALERIJA

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...