Brođanin Krešimir Šimić u novom videospotu policijske klape Sv. Mihovil

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil povodom sjećanja na žrtvu Vukovara

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.11.2020


 Ministarstvo unutarnjih poslova i policijska klapa sv. Mihovil s ponosom predstavljaju novi videospot za pjesmu „Otiš'o je s mirisima jutra“.

Riječ je o obradi  pjesme koja se nalazi na prvom  studijskom albumu policijske klape  Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine.   Inače, ova pjesma svima je  poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je danas nažalost napustio.

Novi spot policijske klape  Sveti  Mihovil  izrađen je  za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine.

 Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu  prikazano je kroz  istinitu priču mladog  hrvatskog policajca koji  traga za mjestima kalvarije svoga oca  stradalog tijekom Domovinskog rata  u obrani  herojskog Grada Vukovara.

 Ujedno, ovaj spot je trajni In memoriam na  97  hrvatskih  hrabrih policajaca koji su 1991.  izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo  Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili.  Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su za nove naraštaje stvorili Domovinu.

Zadnje vijesti

Jutra uz jače mrazeve, bez toplije odjeće nikamo

131 nova pozitivna osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu završena nakon 20 godina

FOTO GALERIJA

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu

Koracima i stopama Andrije Štampara

Kadetsko-juniorska ekipa Karate kluba Slavonski Brod prvaci Hrvatske

Kardinal Puljić; "Prevažno je da među vama bude prava sloga, jer neprijatelj želi sijati mržnju, nerazumijevanje"

Održana edukativna i razumljiva radionica za novinare u projektu “Zajednica bez granica”