Briljantan uspjeh za brodske "Alfe" na turniru u Ohridu: 2 zlatne i 2 srebrne medalje!

Članovi Taekwon-do kluba Alfa Brod iz Slavonskog Broda vratili su se s ITF turnira u makedonskom Ohridu sa sjajnim rezultatima: osvojili su četiri medalje - dvije zlatne i dvije srebrne! Na turniru je nastupilo 200 natjecatelja iz 6 država.

Autor: Brodportal | Datum objave: 25.06.2019
Briljantan uspjeh za brodske "Alfe" na turniru u Ohridu: 2 zlatne i 2 srebrne medalje!


TKD „Alfa Brod“ nastupio je s četiri natjecatelja i ostvario briljantan uspjeh osvojivši 2 zlatne i 2 srebrne medalje.

ROKO RIBARIĆ 1. mjesto kadet -35 kg.

Roko  je zadnji nastupio na turniru ali to ga nije ni malo obeshrabrilo te dobiva obje borbe vrlo uvjerljivo. Pogotovo finale gdje su bodovno suci samo malo prednost dali Roku, on u drugoj rundi kreće puno ofenzivnije i dolazi na kraju do jednoglasne odluke sudaca i osvaja zlatnu medalju.

STJEPAN ANDRIĆ  1. mjesto kadet +60 kg.
 
Polufinale dobiva nadmoćno. I ako je na prvi pogled izgledalo da će i finale tako biti, protivnik je bio puno bolji nego je prikazao borbu u polufinalu. Tako da je Stjepan u drugoj rundi finala morao krenuti u pun napad i vršiti pritisak cijelo vrijeme što je rezultiralo osvajanjem zlatne medalje.
 
PETAR MARIJIĆ  2. mjesto mlađi junior -70 kg.
 
Polufinale odlična borba, gdje cijelu drugu rundu dominira i  odlazi u finale. Finalna borba izjednačena, šahovska borba. Na žalost doslovno u zadnjoj sekundi prima jedan udarac koji odnosi prednost bugarskom borcu. Ostaje mala žal za zlatnom medaljom, ali to su i čari sporta.
 
LEON ŽAJGAR – 2. mjesto mlađi junior -50 kg.
 
Nadmoćno dobiva prvu borbu protiv bugarskog borca. U finalu protivnik iz BiH koji je trenutno bolji i mora mu se čestitati na pobjedi.
 
Svi brodski borci su se morali dobro oznojiti za medalju, još kada se uzme u obzir da je i bilo 5-6 klubova iz Bugarske s kojima se do sada nisu susretali, a Bugari su odlični borci. Svatko od Brđana morao je pobijediti jednog ili dva bugarska borca.
 
 Kako je do Ohrida oko 800 kilometara, brodske 'Alfe' ostali su i dan nakon turnira te posjetili ljepote Ohrida i naravno kupali se na predivnom Ohridskom jezeru. Domaćini su, kažu, bili odlični, dali su sve od sebe da zadovolje sve one koji su se nalazili u dvorani. Brodske Alfe i Omege idu na kratku stanku i nadaju se još boljem uspjehu u drugom djelu sezone.
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Organizacija jednosmjenske nastave na području grada Slavonskog Broda

Sezona kupanja na brodskom Poloju u punom jeku

Dermatolozi upozoravaju: sunce je korisno, no i opasno

FOTO GALERIJA

20. smotra folklora ""Vidit će se na Sv. Iliju, koja cura ima đuvegiju"

Gastro večeri u Batrini ponovo privukle brojne posjetitelje

Partibrejkersi i Letu štuke razvalili Rock Starce

Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja