Briljantan uspjeh za brodske "Alfe" na turniru u Ohridu: 2 zlatne i 2 srebrne medalje!

Članovi Taekwon-do kluba Alfa Brod iz Slavonskog Broda vratili su se s ITF turnira u makedonskom Ohridu sa sjajnim rezultatima: osvojili su četiri medalje - dvije zlatne i dvije srebrne! Na turniru je nastupilo 200 natjecatelja iz 6 država.

Autor: Brodportal | Datum objave: 25.06.2019
Briljantan uspjeh za brodske "Alfe" na turniru u Ohridu: 2 zlatne i 2 srebrne medalje!


TKD „Alfa Brod“ nastupio je s četiri natjecatelja i ostvario briljantan uspjeh osvojivši 2 zlatne i 2 srebrne medalje.

ROKO RIBARIĆ 1. mjesto kadet -35 kg.

Roko  je zadnji nastupio na turniru ali to ga nije ni malo obeshrabrilo te dobiva obje borbe vrlo uvjerljivo. Pogotovo finale gdje su bodovno suci samo malo prednost dali Roku, on u drugoj rundi kreće puno ofenzivnije i dolazi na kraju do jednoglasne odluke sudaca i osvaja zlatnu medalju.

STJEPAN ANDRIĆ  1. mjesto kadet +60 kg.
 
Polufinale dobiva nadmoćno. I ako je na prvi pogled izgledalo da će i finale tako biti, protivnik je bio puno bolji nego je prikazao borbu u polufinalu. Tako da je Stjepan u drugoj rundi finala morao krenuti u pun napad i vršiti pritisak cijelo vrijeme što je rezultiralo osvajanjem zlatne medalje.
 
PETAR MARIJIĆ  2. mjesto mlađi junior -70 kg.
 
Polufinale odlična borba, gdje cijelu drugu rundu dominira i  odlazi u finale. Finalna borba izjednačena, šahovska borba. Na žalost doslovno u zadnjoj sekundi prima jedan udarac koji odnosi prednost bugarskom borcu. Ostaje mala žal za zlatnom medaljom, ali to su i čari sporta.
 
LEON ŽAJGAR – 2. mjesto mlađi junior -50 kg.
 
Nadmoćno dobiva prvu borbu protiv bugarskog borca. U finalu protivnik iz BiH koji je trenutno bolji i mora mu se čestitati na pobjedi.
 
Svi brodski borci su se morali dobro oznojiti za medalju, još kada se uzme u obzir da je i bilo 5-6 klubova iz Bugarske s kojima se do sada nisu susretali, a Bugari su odlični borci. Svatko od Brđana morao je pobijediti jednog ili dva bugarska borca.
 
 Kako je do Ohrida oko 800 kilometara, brodske 'Alfe' ostali su i dan nakon turnira te posjetili ljepote Ohrida i naravno kupali se na predivnom Ohridskom jezeru. Domaćini su, kažu, bili odlični, dali su sve od sebe da zadovolje sve one koji su se nalazili u dvorani. Brodske Alfe i Omege idu na kratku stanku i nadaju se još boljem uspjehu u drugom djelu sezone.
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pobjeda kuglača Zanatlije nad Šećeranom VIRO

Imenovana nova uprava Đuro Đaković Specijalnih vozila

Djeci ni u kojem slučaju ne davati petarde i drugu pirotehniku

FOTO GALERIJA

Održan prvi ronilački tečaj za hitna spašavanja u Slavonskom Brodu

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno