Briga i pažnja policijskih službenika iznimno pridonosi sigurnosti učenika

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje u službi su svojih građana, a poglavito onih najmlađih i učenika.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.10.2021
Briga i pažnja policijskih službenika iznimno pridonosi sigurnosti učenika


 Početak školske godine obilježen je pojačanim aktivnostima i postupanjima policijskih službenika u sklopu aktivnosti u području prometa, a sa kojima policijski službenici nastavljaju i dalje u suradnji sa lokalnom zajednicom i prosvjetnim djelatnicima.

Jedna od važnijih zadaća policijskih službenika je sigurnost učenika prilikom dolaska i odlaska iz škole, te u zonama škola. Policajci također sudjeluju u aktivnostima educiranja učenika iz područja prometne kulture, te provode i ostale aktivnosti usmjerene na sigurnost djece, uz sudjelovanje na roditeljskim sastancima učenika prvih razreda i satovima razrednika.

Na današnjem sastanku sa ravnateljem Osnovne škole „Ivan Meštvorić“ u Vrpolju, policijski službenici su razgovarali o problemu parkiranja vozila unutar školskog dvorišta, kao i postavljanju prometne signalizacije pješačkog prijelaza kod škole, a što će u narednom vremenu riješiti uz potporu i suradnju sa Općinom Vrpolje i Županijskom upravom za ceste Slavonski Brod.  

Ovakva suradnja, uvezanost i podrška policije i lokalne zajednice na dobrobit je građana, roditelja, a posebice najmlađih i učenika. Česte su i međusobne riječi potpore i zahvale, a jedna od njih je od ravnatelja Osnovne škole „Ivan Meštrović“ Vrpolje, g. Miroslava Zmaića, koji je u ime učenika, roditelja i djelatnika škole uputio zahvalu Postaji granične policije Vrpolje. 

Ravnatelj je između ostaloga istaknuo, da uspješna suradnja, briga i pažnja koju policijski službenici posvećuju učenicima, posebno tijekom prvih tjedana nastave iznimno pridonosi sigurnosti učenika, ali i stvara međusobno povjerenje učenika i policijskih službenika. 

Zadnje vijesti

Visoka pobjeda Omladinca nad Naškom

Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

123 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 5 osoba preminulo

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja