Braslav Ostojić odradio prvi trening u Marsoniji

Bijelo – crni u pripreme su krenuli početkom ovog tjedna s pomoćnim trenerom Damirom Ruhekom, dok je ove srijede novi trener Braslav Ostojić odradio prvi trening s novom momčadi.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 24.01.2019
 Podsjetimo da je on ovu sezonu počeo na klupi Oriolika iz Oriovca te je treći trener Brođana u ovogodišnjem prvenstvu. Podsjetimo da je Ostojić u proljeće 2015. godine uveo Marsoniju u Treću ligu, a sada će nastaviti tamo gdje je stao s tim što su Bijelo – crni ostali bez nekolicine igrača. Prema tome od početka prvenstva u Marsoniji više nisu: Gavrić, Mihaljević, Kalanj, Prodanović, Bundavica, Đerek koji su tijekom jeseni otišli iz kluba, dok su ove zime klub napustili, vratar Radelić – Žarkov, stoper Golemović i napadač Erić. Još je za ostanak upitan Matej Sivrić koji se za sada nije pojavio na pripremama budući očekuje inozemni angažman.

Tako trener Braslav Ostojić za sada na raspolaganju ima 18 igrača, dok su među njima i 2 povratnika. To su Marin Begić koji je tijekom jeseni nakratko napustio klub te se ove zime vratio, dok je nakon 5. godina u Marsoniji ponovno Bruno Katanić. On se nakon završenog studija vraća u matični klub u kojem je i počeo svoju nogometnu karijeru, dok je u međuvremenu nastupao za MV Croatiju. Prvu pripremnu utakmicu Marsonia će odigrati 9. veljače protiv Oriolika iz Oriovca.

Zadnje vijesti

Brođanin Vjekoslav Škrinjar, bivši igrač zagrebačkog Dinama, prisjetio se bogate nogometne karijere

Počinje duhovno molitvena trodnevnica uoči velike kršćanske svetkovine Presvetog Trojstva!

Svi su mislili da je uginuo, ali Klepetan se ipak vratio Malenoj

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline