Braća Imrešković iz Slavonskog Broda snimili spot za američkog rapera Bmikea

Braća Dominik i Antonio Imrešković poznatiji kao Studio Bros nedavno su snimili video spot za američkog repera Bmika.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.08.2020
Braća Imrešković iz Slavonskog Broda snimili spot za američkog rapera Bmikea


 Veliki je ovo uspjeh mladih Brođana, posebice kada se uzme njihova dom, Antonio ima 23, a Dominik 21 godinu. Do ove suradnje došlo je slučajno, na upit Studio Brosa.

"Kako je cijela situacija sa virusom došla, imali smo priliku i puno vremena raditi na sebi, učiti nove stvari. Tako smo u međuvremenu i vidjeli da reper Bmike boravi u Zagrebu, stupio sam s njim u kontakt i pitao ga ima li kakvu pjesmu da želi snimiti, da nam treba prilika da se dokazemo. Odmah je odgovorio, prvo nismo vjerovali da imamo ogromnu priliku snimati za tako velikog umjetnika", govori nam Dominik.

Konkretan plan brzo je nastao i dečki su se uputili za Zagreb.

"Dogovorili smo suradnju i otišli u Zagreb na snimanje koje je trajalo 5 dana po 12 sati. Veliki set, puno ljudi, organizacija. Sve nam je to bilo novo, ali smo se brzo prilagodili, jer imamo tu jednu priliku tko zna kada će se ponoviti. Snimili smo spot i cekali objavu danima", kaže Dominik.

U međuvremenu nisu sjedili besposleno već su poslali spot Justinu Jonesu, redatelju koji je snimao za jako velike glazbenike poput Tyge, Wiz Khalife i Quava. 

"Ostao je šokiran i pozvao nas je u Los Angeles da snimamo s njim. Nakon što smo snimili taj prvi spot Bmike nas je pozvao da snimimo jos dva spota, snimili smo "Shame on me", tako da najvaljujemo ubrzo jos dva velika spota za Bmike. Nažalost zbog cijele situacije sa virusom, moramo pričekati za Hollywood, a i smatramo da jos moramo puno raditi i da je ovo jos jedna prilika koja se otvorila. Svakako se ubrzo vidimo u Hollywoodu, komentari od raznih umjetnika nas jos više guraju i motiviraju da idemo dalje, jer ovo je samo početak", zaključuje Dominik.

Kako izgleda spot za pjesmu "Shame on me" rapera Bmike, pogledajte u nastavku, a dečkima želimo puno sreće u daljnjem radu.

Zadnje vijesti

Brođani rade kućicu za obitelj iz Nebojana

43 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, jedna preminula osoba od covid-19

Završena opsežna obnova još jednog dijela novogradiške bolnice

FOTO GALERIJA

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina

Napreduju radovi na uređenju Kuće Brlić

Dodijeljena županijska priznanja i nagrade za 2020. godinu