"Božićna svjetlost" braće Pavletić i ove godine oduševila posjetitelje

Da mašta uistinu može svašta uvjerili smo se bezbroj puta. No ono što radi obitelj Pavletić u Malinu svakako zaslužuje medijski prostor. Originalna umjetnička forma u kombinaciji sa tisućama lampica stvorila je doista čaroban ambijent u njihovom parku koji je upravo u ovo adventsko vrijeme otvoren svima.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.12.2019


 Mnoga mjesta u Slavoniji imaju svoju adventsku i blagdansku priču, no izložba "Božićna svjetlost" koju su u Malinu pripremila braća Pavletić već drugu godinu privlači brojne posjetitelje iz cijele okolice. Riječ je o već dobro poznatim umjetničkim djelima koju braća Pavletić izlažu diljem Hrvatske, no svoj umjetnički rad odlučili su u ovo blagdansko vrijeme oplemeniti tisućama šarenih lampica i tako ovom malom mjestu u Općini Oriovac donijeti duh Božića.

Brojni posjetitelji tijekom adventa u parku braće Pavletić mogu vidjeti skulpture koje su plod mašte Zorana koji uz pomoć braće Zdravka, Zdenka, Danijela i Marinka ideje pretaču u jedinstvene radove koji uz blagdansku rasvjetu stvaraju čaroban doživljaj.

Osim obilaska samog parka, posjetitelje ovih dana očekuju i brojni drugi sadržaji. Od predstava na otvorenom do sajma i glazbenog programa.

Ukoliko imate volje i vremena, svakako navratite u Malino, jer ono što braća Pavletić nude u svom parku ne mjeri se novcem niti materijalnim stvarima. Jednostavno, njihov cilj je pobuditi u svakome od nas pomalo zaboravljeni istinski duh Božića. A njihov entuzijazam i umjetnička vrijednost ove priče zaslužuju sve pohvale.

Zadnje vijesti

Održana šesta Mićina ajvarijada

Danas utakmice 5. kola u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod / Požega

Jedna osoba preminula, sedam novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“