"Božićna bajka" i Božićni sajam, pregršt programa za sve uzraste

U subotu 2. prosinca predvečer, od 17 sati na dalje počinju višednevni programi "Božićne bajke" i potrajat će sve do 10.prosinca.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 01.12.2017
"Božićna bajka" i Božićni sajam, pregršt programa za sve uzraste


Na svečanom otvorenju "Božićne bajke" i 10.Božićnog sajma bit će paljenje prve adventske svijeće, blagoslivanje adventskog vijenca i potom koncert crkvenih zborova i tamburaškog sastava Pozitiva.

Sutradan u 19 sati, također na Korzu, bit će koncert glazbene grupe Revolt, 6.prosinca je svečana prigoda za mališane-Sveti Nikola dijeli poklone, bit će i koncert Dječijeg zbora Nota i nastup mažoretkinja, dan kasnije od 16.30 sati u Likovnom salonu Becić je božićna radionica Umjetničko-glazbene udruge, Savjeta mladih i Futgure magistri. Osmog prosinca je na Korzu koncert klape Valdibora i glazbene grupe Dominik&CO, 9. prosinca u salonu Becić od 16 sati radionica na temu robotike, u 21 sat na Korzu koncert Last Minute Uuo.

Programi "Božićne bajke" završavaju 10.prosinca u 20 sati koncertom pjevačke zvijezde u usponu Brođanke Gabrijele Babić i prateće joj pop rock skupine ter Mass, također iz Broda. U sklopu programa "Božićne bajke" mogući su i nastupi još, poznatijih, pjevačkih i glazbenih pjevačkih iznenađenja grupa ali, kaže za Brodportal u ime Organizacijskog odbora Mario Pejić, neka to budu i ostanu doista prava iznenađenja za sve posjetitelje "Božiće bajke" i Božićnog sajma. 

 
Zadnje vijesti

Uspiješna nedjelja brodskih rukometaša

Prve, druge i treće nagrade brodskim učenicima glazbe

Mirela Corel Baketarić: Sanjar, idealist i tragač s olovkom u ruci

VIJESTI

NATJECANJE OSNOVNOŠKOLACA U NOVOM MAROFU

Prve, druge i treće nagrade brodskim učenicima glazbe

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO intervju

Mirela Corel Baketarić: Sanjar, idealist i tragač s olovkom u ruci

FOTO GALERIJA

HKUU “Trenk“ Nova Gradiška - kvalitetnim aktivnostima kroz 2018. godinu

Učenici iz Gundinaca i Sikirevaca družili se uz knjige (nelektirne!)

Željezničar najuspješniji na 2. “Velentinovo kupu”

Održana županijska smotra LiDraNo 2018.

Brodski vaterpolisti na kampu u Dubrovniku