"Božićna bajka" i Božićni sajam, pregršt programa za sve uzraste

U subotu 2. prosinca predvečer, od 17 sati na dalje počinju višednevni programi "Božićne bajke" i potrajat će sve do 10.prosinca.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 01.12.2017
"Božićna bajka" i Božićni sajam, pregršt programa za sve uzraste


Na svečanom otvorenju "Božićne bajke" i 10.Božićnog sajma bit će paljenje prve adventske svijeće, blagoslivanje adventskog vijenca i potom koncert crkvenih zborova i tamburaškog sastava Pozitiva.

Sutradan u 19 sati, također na Korzu, bit će koncert glazbene grupe Revolt, 6.prosinca je svečana prigoda za mališane-Sveti Nikola dijeli poklone, bit će i koncert Dječijeg zbora Nota i nastup mažoretkinja, dan kasnije od 16.30 sati u Likovnom salonu Becić je božićna radionica Umjetničko-glazbene udruge, Savjeta mladih i Futgure magistri. Osmog prosinca je na Korzu koncert klape Valdibora i glazbene grupe Dominik&CO, 9. prosinca u salonu Becić od 16 sati radionica na temu robotike, u 21 sat na Korzu koncert Last Minute Uuo.

Programi "Božićne bajke" završavaju 10.prosinca u 20 sati koncertom pjevačke zvijezde u usponu Brođanke Gabrijele Babić i prateće joj pop rock skupine ter Mass, također iz Broda. U sklopu programa "Božićne bajke" mogući su i nastupi još, poznatijih, pjevačkih i glazbenih pjevačkih iznenađenja grupa ali, kaže za Brodportal u ime Organizacijskog odbora Mario Pejić, neka to budu i ostanu doista prava iznenađenja za sve posjetitelje "Božiće bajke" i Božićnog sajma. 

 
Zadnje vijesti

Nakon lanjskog fijaska, opet kreću u dokapitalizaciju: "Đuro" traži 100 milijuna kuna

Na 15,6 kilometara i 33 lokacije uskoro radovi na izgradnji javne rasvjete

Prijenos utakmica Hrvatske reprezentacije u Tvrđavi

FOTO GALERIJA

Promotivna i svaka druga simbolika povezanosti gradova stradalnika, Vukovara i Slavonskog Broda

Slavonski Brod posjetili ravnatelji osnovnih škola Zagrebačke županije

Tri zlata u Splitu za brodski karate

Hrvatski misionar -bogoslov Josip Brnjić poziva na humanitarnu akciju za djecu s posebnim potrebama u Tanzaniji

Konji su vrijedno blago naše Slavonije i sve je više mladih konjogojaca koji nastavljaju tradiciju