Boravak na moru puno im znači, za zdravlje ponajviše

U brodskoj podružnici Sindikata umirovljenika završili su pripreme za ponovni, tradicionalni, odlazak svojih članova na ljetovanje u predsmjeni u slavonskobrodsko odmaralište na Korčuli 14. do 27.lipnja.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 05.06.2017
 Interes članova Sindikata umirovljenika, prema očekivanjima, bio je velik i nije se moglo svim zainteresiranima udovoljiti jer je broj mjesta u zakupljenom autobusu bio ograničen, tako da će u toj predsmjeni na Korčuli 12 dana ljetovati 50 članova Sindikata umirovljenika. U proteklih pet godina u organizaciji ove podružnice na Korčuli je ljetovalo preko 200 brodskih umirovljenika.

-Iako tijekom godine imamo brojne i zanimljive programe i druženja naših članova odlazak na Korčulu u ljeto svima je prirastao srcu i žao nam je da svima ne možemo udovoljiti. Boravak na Korčuli nam puno znači, to je za naše zdravlje jako važno, družimo se, svaku večer imamo organizirane programe, slavonska gastronomska iznenađenja i tradicionalna jela. Po običaju dok smo tamo ići ćemo na izlete u bližu okolicu, ovog puta brodicom do obližnjih plaža Badija, Lumbarda i drugih korčulanskih ljepota. Ovo je peta godina zaredom da organizirano idemo ljetovati na našu Korčulu, uvijek nam je prelijepo, bit će, sigurno, i ovog puta, kažu za BrodPortal Ana Dujanović, predsjednica podružnice Sindikata umirovljenika, i Ivica Šimek, predsjednik Komisije za organizaciju izleta. 

Zadnje vijesti

Jedan novooboljeli na području županije, trenutno u karantenskom objektu 8 osoba

U prometu za volanom s 1,83 promila

Gradske blagajne od ponedjeljka nastavljaju s radom

VIJESTI

Priopćenje za javnost stožera cz brodsko-posavske županije

Jedan novooboljeli na području županije, trenutno u karantenskom objektu 8 osoba

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji