Boksački klub Brod prvak Hrvatske boksačke lige mladih

U sezoni 2021./2022. završilo je 9. kolo 1. Hrvatske boksačke lige, u Hrvatskoj boksačkoj ligi mladi gdje nastupa 51 klub (mlađi kadeti, kadeti i juniori).

Autor: Brodportal | Datum objave: 24.05.2022
Boksački klub Brod prvak Hrvatske boksačke lige mladih


 Prvo mjesto osvojio je BK Brod iz Slavonskog Broda s osvojenih 109 bodova. Do posljednjeg kola BK Brod vodio je izjednačenu utrku s prošlogodišnjim prvakom Aresom iz Zadra koji je osvojio 101 bod. Treće mjesto osvojio je BK Thor Bartolovec sa 63 boda, a četvrto Titan Gym Zagreb sa 61 bodom.

Vrijedan rezultat su osvojili i mlađi seniori i seniori BK Brod u 1 HBL koji su zauzeli 4. mjesto od ukupno 55 klubova, prvakom je postao BK Torcida, drugo mjesto Rovinj, treće mjesto Leonardo Zagreb a Brođanima je nedostajao samo jedan bod za osvajanje trećeg mjesta.

Predsjednik boksačkog kluba Brod Matej Pudić: "Čestitke glavnim  trenerima Peri Veočiću i Mariju Jukičiću na velikom uspjehu i osvajanju titule prvaka u mlađim dobnim skupinama."

U sezoni 2021/2022 za klub su nastupili i osvajali vrijedne bodove slijedeće boksačice : Dora Đurković, Lorena Klaić, Klara Vragolović, Matea Zeleni,  Ana Jukičić,  Barbara Princip i Agata Tolić. 

Boksači: Dominik Raguž, Emanuel Vučak, Juraj Tutundžić, David Mirković, Ivan Jukičić, Marko Karlović, Ivan Andrić, Josip Jukičić, Mateo Koćubi, Franko Rašić, Dino Vukojević, Nikola Zeleni, Ivan Đaković, Antonio Ivanković, Igor Nađ, Luka Pranjić, Tomislav Grgić, Mario Serdar, Marko Pudić i Gabrijel Veočić. 

BK Brod  se potvrdio kao najuspješniji sportski klub u Hrvatskoj iz čijih je redova i europski prvak U-22 i najbolji sportaš Grada i Županije Gabrijel Veočić.

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije