Boksački klub Brod ostvario najviše pobjeda

Ovog vikenda u boksačkom centru na Zagrebačkom velesajmu održalo se 4. kolo 1. Hrvatske boksačke lige gdje su nastupili 137 boksača i boksacica iz 37 klubova.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.09.2020
Boksački klub Brod ostvario najviše pobjeda


 Trener Pero Veočić prijavio je 7 najspremnijih boksača te isti su ostvarili odličan uspjeh 5 pobjeda i 2 poraza.

Za Boksački klub Brod su nastupili: juniorka Dora Đurković u kategoriji 57kg, za mlađe kadete Dominik Raguž u kategoriji 38kg, Sven Đurković u kategoriji 49kg i Petar Brkić u kategoriji 68kg, za kadete Ivan Đaković u kategoriji 81+, i za seniore dva boksača Gabrijel Veočić 75kg i Antonio Ivanković 82kg.

Kod juniorki Dora Đurković je boksala protiv Nike Špoljaric iz Zagreba, Nika je imala dva brojanja u 1 i 3 rundi, na kraju Dora  gubi meč na bodove, čudna odluka sudaca gdje po svim pravilima Dora je morala pobijediti.

Najbolji nastup su imali mlađi kadeti i kadet gdje su ostvarili 100% učinak sve pobjede , pa krenimo redom: svoje protivnike pobijedili su prekidom slijedeći boksači Dominik Raguž protiv Tristan Talana iz Zagreba, Petar Brkić protiv Maksuna Bajrami iz Rijeke i Ivan Đaković pobjeđuje Martina Lirenca iz Radničkog, odličnom tehnikom Sven Đurković pobjeđuje Fabijana Lesjaka iz Čakovca.

Senior Gabrijel Veočić odnosi pobjedu na stolu, trebao je boksati protiv Pavao Dekarisa iz Zagreba, protivnik nije imao urednu knjižicu, i Antonio Ivanković odlično otvara meč protiv Ivana Lovrića iz Splita, pobjeđuje prvu rundu, te zbog ozlijede u drugoj rundi nije mogao nastavit.

Klub je jako zadovoljan rezultatom i formom boksača, slijedeće kolo je u Puli za mjesec dana.

Zadnje vijesti

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Bartolovci: proslavljena svetkovina svetog Pape Ivana Pavla II

Vozač (70) automobilom sletio u kanal

FOTO GALERIJA

U Slavonskom Brodu kampanja “Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi

I Brođani na biskupskom ređenju grkokatoličkog biskupa mons. Milana Stipića

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja