Boksačice i boksači BK Brod kod župana Marušića

Boksači Boksačkog kluba „Brod" na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore osvojili su titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.06.2018
Boksačice i boksači BK Brod kod župana Marušića


Povijesni rezultat ostvarili su Leon Majstorić u kategoriji do 64kg, Gabrijel Veočić u kategoriji do 75kg i Marko Peić u kategoriji do 81kg. Ova trojica boksača ostvarili su ukupno 9 pobjeda za redom i osvojili titulu državnog prvaka u 2018. godini, te tim rezultatom osigurali Klubu titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu. Kako je istaknuo trener Pero Veočić , ovakav rezultat nije bio neočekivan, jer su sva trojica mladih boksača reprezentativci Hrvatske, a ovo natjecanje je bila samo potvrda da su najbolji u državi. Na kraju prvenstva, Gabrijel Veočić proglašen je i najboljim tehničarem na državnom prvenstvu Hrvatske.

Uz izvrsne pojedinačne rezultate u svim kategorijama, BK Brod briljira i u ekipnom natjecanju, te je tako nakon jučer održanog posljednjeg kola 1. Hrvatske boksačke lige, Klub natjecanje završio na izvrsnom 4. mjestu u konkurenciji 38 klubova iz cijele države.

Čestitajući mladim sportašima i njihovu treneru na dosadašnjim uspjesima, župan Marušić istaknuo je ponos i zadovoljstvo što brodski boks nakon dugo godina ponovo postaje jedan od najtrofejnijih i najuspješnijih sportova.

Izvor: BPŽ

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi