Boksačice i boksači BK Brod kod župana Marušića

Boksači Boksačkog kluba „Brod" na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore osvojili su titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.06.2018
Boksačice i boksači BK Brod kod župana Marušića


Povijesni rezultat ostvarili su Leon Majstorić u kategoriji do 64kg, Gabrijel Veočić u kategoriji do 75kg i Marko Peić u kategoriji do 81kg. Ova trojica boksača ostvarili su ukupno 9 pobjeda za redom i osvojili titulu državnog prvaka u 2018. godini, te tim rezultatom osigurali Klubu titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu. Kako je istaknuo trener Pero Veočić , ovakav rezultat nije bio neočekivan, jer su sva trojica mladih boksača reprezentativci Hrvatske, a ovo natjecanje je bila samo potvrda da su najbolji u državi. Na kraju prvenstva, Gabrijel Veočić proglašen je i najboljim tehničarem na državnom prvenstvu Hrvatske.

Uz izvrsne pojedinačne rezultate u svim kategorijama, BK Brod briljira i u ekipnom natjecanju, te je tako nakon jučer održanog posljednjeg kola 1. Hrvatske boksačke lige, Klub natjecanje završio na izvrsnom 4. mjestu u konkurenciji 38 klubova iz cijele države.

Čestitajući mladim sportašima i njihovu treneru na dosadašnjim uspjesima, župan Marušić istaknuo je ponos i zadovoljstvo što brodski boks nakon dugo godina ponovo postaje jedan od najtrofejnijih i najuspješnijih sportova.

Izvor: BPŽ

Zadnje vijesti

Lažno prijavio da je pucano na njega kako bi prekrio pucnjavu drugoga

Hrvatska zajednica županija: Objavljen priručnik za nastavnike o antikorupciji

Most kod Svilaja bit će gotov iduće godine

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"