Boksači Radničkog počeli s pripremama za nastavak sezone

Boksači Radničkog počeli su s treninzima čim su dobili dopuštenje za rad.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 25.05.2020
 Kako imaju vlastitu dvoranu koju dijele s boksačima Posavina Kune napravljen je dogovor te se radi u 3 grupe, a u svakoj je između 15 i 20 boksača, dok ima i boksačica. U ovoj godini Radnički je nastupio na 2 natjecanja. Tako je održano 1. kolo Hrvatske boksačke lige u kojoj Radnički brani naslov prvaka od prošle godine, dok je u Splitu bilo pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i žene.

Do prvih mjesta i naslova prvaka u Splitu na državnom prvenstvu u svojim kategorijama došli su kadetkinja Petra Mikulić te mlađa seniorka Ana Lović i Antun Lovaković. Uz njih medalje su još osvajali mlađi seniori Kristijan Šimić koji je bio drugi, dok su treća mjesta pripala također mlađim seniorima u njihovim kategorijama Ivanu Čumi i Deniju Marušiću.

Osim državnog prvenstva u Splitu u ovoj godini je još u Zagrebu održano samo 1. kolo Hrvatske boksačke lige u kojoj Radnički brani naslov od prošle godine. U tom 1. kolu Brođani su zabilježili 6 pobjeda te su osvojili 22 boda. Jednu od tih pobjeda izborio je Petar Šarac koji je svladao predstavnika zagrebačkog Petra Zrinskog. On je uz natjecanja u boksu i prvak Balkana u disciplini K-1.

Prvo natjecanja nakon korona krize boksači Radničkog trebali bi imati u Zagreb polovicom lipnja u sklopu međunarodne Pevex lige koja je pozivna i koja se održava na otvorenom. Uz hrvatske boksače u njoj nastupaju i predstavnici iz okolnih zemalja: Mađarske, Slovenije, Srbije te BiH.

Zadnje vijesti

Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera

Još pet oosba pozitivno na COVID19 u Brodsko posavskoj županiji

Višemilijunski projekt županije za djecu i mlade

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja