Boksači Radničkog počeli s pripremama za nastavak sezone

Boksači Radničkog počeli su s treninzima čim su dobili dopuštenje za rad.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 25.05.2020


 Kako imaju vlastitu dvoranu koju dijele s boksačima Posavina Kune napravljen je dogovor te se radi u 3 grupe, a u svakoj je između 15 i 20 boksača, dok ima i boksačica. U ovoj godini Radnički je nastupio na 2 natjecanja. Tako je održano 1. kolo Hrvatske boksačke lige u kojoj Radnički brani naslov prvaka od prošle godine, dok je u Splitu bilo pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i žene.

Do prvih mjesta i naslova prvaka u Splitu na državnom prvenstvu u svojim kategorijama došli su kadetkinja Petra Mikulić te mlađa seniorka Ana Lović i Antun Lovaković. Uz njih medalje su još osvajali mlađi seniori Kristijan Šimić koji je bio drugi, dok su treća mjesta pripala također mlađim seniorima u njihovim kategorijama Ivanu Čumi i Deniju Marušiću.

Osim državnog prvenstva u Splitu u ovoj godini je još u Zagrebu održano samo 1. kolo Hrvatske boksačke lige u kojoj Radnički brani naslov od prošle godine. U tom 1. kolu Brođani su zabilježili 6 pobjeda te su osvojili 22 boda. Jednu od tih pobjeda izborio je Petar Šarac koji je svladao predstavnika zagrebačkog Petra Zrinskog. On je uz natjecanja u boksu i prvak Balkana u disciplini K-1.

Prvo natjecanja nakon korona krize boksači Radničkog trebali bi imati u Zagreb polovicom lipnja u sklopu međunarodne Pevex lige koja je pozivna i koja se održava na otvorenom. Uz hrvatske boksače u njoj nastupaju i predstavnici iz okolnih zemalja: Mađarske, Slovenije, Srbije te BiH.

Zadnje vijesti

Remi Marsonije i Oriolika u županijskom derbiju

129 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Stanje u Đuri Đakoviću stabilno unatoč koronavirusu

FOTO GALERIJA

Đuro Đaković Montaža započela s montažom mostova na rijeci Savi i Kupi

Održana završna konferencija projekta "KUL centar"

Započeli radovi na izgradnji parkirališta u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

Nakon dvjesto dana izolacije - pjesma i molitva u dvorištu Doma za starije

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu