Boćarski klub "Dan“ za osobe s invaliditetom bio domaćin III. kola Prvenstva Hrvatske

Ove subote Boćarski klub "Dan“ za osobe s invaliditetom Slavonski Brod je bio domaćin III. kola Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. Natjecanje se održalo u Sportskoj dvorani „Brod“ u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.06.2019
Boćarski klub "Dan“ za osobe s invaliditetom bio domaćin III. kola Prvenstva Hrvatske
 Sudjelovali su slijedeći klubovi Boćarski klub osoba s invaliditetom „Osječki Osmijeh“ Osijek, Boćarski klub invalida „Lastavice“ Đakovo, Boćarski klub osoba s invaliditetom „Nada“ Požega, Boćarski klub celebralne i dječje paralize Varaždin, Boćarski klub cerebralno paraliziranih osoba Zagreb, Boćarski klub osoba s invaliditetom društva distrofičara „Željko Klepač - URIHO“ Zagreb, Boćarski klub osoba s invaliditetom  „Marijan Dobrinčić“ Velika Gorica, Boćarski klub osoba sa invaliditetom  „PULAC” Rijeka, Boćarski klub osoba s invaliditetom Istarske županije „Istrijana“ Pula, Boćarski  klub cerebralne paralize „Sveti Duje“ Split. Ukupno jedanaest klubova i pedeset natjecatelja.

U kategorijama  BC1 (boćari oboljeli od cerebralne paralize kojima boće priprema i dodaje asistent), BC2 (boćari oboljeli od cerebralne paralize koji boćaju samostalno), BC3 (boćari koji igraju sa specijalnim spravama i uz pomoć asistenta koji priprema boće i spravu), BC4 (najzahtjevnija i najzastupljenija kategorija namijenjena boćarima svih vrsta invaliditeta distrofija mišića, multipla skleroza, tetraplegija, koji boćaju samostalno).

Naš klub je sudjelovao s četiri igrača: Borna Sečić u kategoriji BC3, Danijela Uljatovski i Ilija Čujić u BC4 kategoriji, Dora Bašić i Drako Francišković u BC1 kategoriji.

Zadnje vijesti

Nogometaši Željezničara i Slavonca iz Bukovlja odigrali 1:1

Održan okrugli stol na temu zapošljavanja "Kako biti zaposlen danas i u budućnosti?"

Prometna nesreća na autocesti A3 s materijalnom štetom

FOTO GALERIJA

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole