Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.09.2017


Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima.  Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin. Djevojke će od 23. rujna boraviti u Hotelu Ilirija, Biograd na Moru gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26.09.2017. godine. Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe,  Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Cotton i Borovo.  Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt „ Njegujmo život“  za udrugu Debra.

Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom „Beauty with a Purpose„ s udrugom Debra.

 

 

Zadnje vijesti

Pas ugrizao poštara

Zašto je vlak iskočio iz tračnica?

Popis punktova za cijepljenje do kraja tjedna

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske