Bijelo – crna noć Marsonije ispunila sva očekivanja

Uoči nastavka sezone u Trećoj ligi – sjeveroistok NK Marsonia održao je svoju Bijelo - crnu noć na kojoj je bilo preko 500 uzvanika.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 25.02.2018


 S obzirom da su na ovom događaju bili nazočni visoki politički dužnosnici, pa razni gospodarstvenici i privrednici, veliki broj sportaša i sponzora te prijatelja kluba s pravom se može reći reći da je ovo bila jedna gala večer. Na početku je sve prisutne pozdravio predsjednik kluba Dubravko Galović čija je ideja i bila pokrenuti Bijelo – crnu noć.

Nakon Dubravka Galovića govorili su i župan Danijel Marušić te gradonačelnik Mirko Duspara. Poznato je da NK Marsonia ima dobru suradnju s klubovima iz svoje županije kao i sa susjednima, dok je iz Pleternice došao Drago Lucić.

U novijoj povijesti kluba Marsonia je 3 puta ulazila u Prvu HNL kada su tada na funkcijama predsjednika bili Ivan Balen i Dragan Marić koji bi su na Bijelo – crnoj noći. Naravno da su na Bijelo – crnoj noći bili svi sadašnji nogometaši Marsonije predvođeni s trenerom Špeharom.

U zabavnom dijelu Bijelo – crne noći glavna zvijezda večeri bio je Miroslav Škoro uz kojeg su bili osječka grupa Vigor kao i TS Behar.

Ovogodišnja Bijelo – crna noć Marsonie bila je odličan uvod u drugi dio sezone u Trećoj ligi u kojoj se klub nakon 6. godina želi vratiti u Drugu ligu. Osim toga, bila je ovo priprema za slijedeću godinu u kojoj će na sličan način Marsonia obilježiti 110. godina postojanja.

Zadnje vijesti

Košarkaški turnir "Sveti Nikola" okupio 12 ekipa

Večeras Božićni koncert Zbora HRT-a u Crkvi Presvetog Trojstva

MNK Brod 035 zabilježio domaći poraz

VIJESTI

NAJMODERNIJA MEDICINSKA TEHNOLOGIJA

Održan stručni skup "Nove mogućnosti liječenja laserom u urologiji"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu počelo s provedbom projekta STEM Eco&Energetics

Muzej Brodskog Posavlja predstavlja brodsku arheološku zonu

SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju