Bijelo – crna noć Marsonije ispunila sva očekivanja

Uoči nastavka sezone u Trećoj ligi – sjeveroistok NK Marsonia održao je svoju Bijelo - crnu noć na kojoj je bilo preko 500 uzvanika.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 25.02.2018


 S obzirom da su na ovom događaju bili nazočni visoki politički dužnosnici, pa razni gospodarstvenici i privrednici, veliki broj sportaša i sponzora te prijatelja kluba s pravom se može reći reći da je ovo bila jedna gala večer. Na početku je sve prisutne pozdravio predsjednik kluba Dubravko Galović čija je ideja i bila pokrenuti Bijelo – crnu noć.

Nakon Dubravka Galovića govorili su i župan Danijel Marušić te gradonačelnik Mirko Duspara. Poznato je da NK Marsonia ima dobru suradnju s klubovima iz svoje županije kao i sa susjednima, dok je iz Pleternice došao Drago Lucić.

U novijoj povijesti kluba Marsonia je 3 puta ulazila u Prvu HNL kada su tada na funkcijama predsjednika bili Ivan Balen i Dragan Marić koji bi su na Bijelo – crnoj noći. Naravno da su na Bijelo – crnoj noći bili svi sadašnji nogometaši Marsonije predvođeni s trenerom Špeharom.

U zabavnom dijelu Bijelo – crne noći glavna zvijezda večeri bio je Miroslav Škoro uz kojeg su bili osječka grupa Vigor kao i TS Behar.

Ovogodišnja Bijelo – crna noć Marsonie bila je odličan uvod u drugi dio sezone u Trećoj ligi u kojoj se klub nakon 6. godina želi vratiti u Drugu ligu. Osim toga, bila je ovo priprema za slijedeću godinu u kojoj će na sličan način Marsonia obilježiti 110. godina postojanja.

Zadnje vijesti

VIDEO Rijeka Sava ozbiljno ugrožava mještane Pivara

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

Zbog visokog vodostaja zatvorena cesta uz Savu

SPORT

Važna pobjeda mlađih kadetkinja

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

NAJČITANIJE DANAS

'Koju posluku porati?'

U suterenu Milovićke osvanuli maršal Tito i Jovanka

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Krešo Blažević ponovno okupio brodsku rock scenu

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko